Scudo Sports

İzmir'deki spor hastanesi

Burak_Dingiloglu

Daimi Üye
Tepki
113
Bisiklet
Diğer
Merhaba,

Bisiklet kullanırken dizimde rahatsızlık veren bir durumdan dolayı İzmir'de ki devlet hastanelerinden randevu alıp dizimi göstermeye gittim . Ortopedi bölümündeki doktor Fizik Tedavi'ye yönlendirdi ama Türkiye'deki hastanelerin durumu belli,şartlar da ortada. İzmir'de bu konu hakkında tavsiye edeceğiniz yer,doktor vs. var mı? Sigortalı çalışanım mümkünse sigortadan yararlanmak isterim. Aklıma sporcu hastanesi geldi ama böyle bir yer İzmir'de var mı yok mu? Bilgisi olan arkadaşlar yönlendirebilirse sevinirim.

Scudo
Eşrefpaşa Belediye Hastanesi'nde Spor Hekimi olması lazım ancak ne kadar yardımcı olur hala duruyor mu bilgim yok. Bir görüşün isterseniz. Onun dışında Ege Üniversitesi Hastanesi'nde de spor hekimi olduğunu duymuştum.

Peki amatör düzeyde bisiklet kullanıyorum,şehirden şehire gidiyorum veya ekmek almaya gidiyorum bisikletle. "Sporcu" olduğuma dair belge çıkartmam gerekir mi acaba?

@Burak_Dingiloglu Halkapınar Atatürk stadının bahçesinde eskiden lisans uzatmaları falan için gittiğimiz bir doktor olurdu. google'a sorunca da bir kaç doktor ismi buldu, bunları deneyebilirsiniz. En kötü sizi birine yönlendirebilirler belki

(link)

@Burak_Dingiloglu
Acaba bi para talep ettiler mi size bu tedavide? Yada nasıl oldu işleyiş? Ben pek bi bilgisizim de bu konuda.

@Sarper Tuncer

Henüz gitmedim,pazartesi gideceğim. Gelişmeleri haberdar ederim ilgilenirseniz.

9 eylül hastanesinde de spor hekimliği var 1. Kat da sgk karşılıyor

@Burak_Dingiloglu
konuyu takip ediyorum ;)

@ozan mete şakar

Randevuyu internetten veya telefondan alabilir miyiz? Yoksa sabah erken saatler de gidip mi almak gerekiyor?

@Burak_Dingiloglu

Randevu için web sitesi var ama akşam 19:00'dan sonra randevu sistemi çalışıyor. Bu DEU'nün genel prosedürü, spor hekimliği için durum nedir veya ayrı bir süreç var mı bakmanız gerek.

Geri