Scudo Sports

izmir'de siyah cannondale L kadro f9 çalındı

Tepki
6
12 ekim pazartesi ege üniv. havuzuna yüzmeye gitmiştim çıkınca bisikletin yerinde yeller esiyodu.güvenlik kamerası kayıtlarından bi adamın 1 dakika içinde bisikleti çalabildiğine tanık oldum.şikayetçi oldum araştırılcak adam bulunsada bisikletin çoktan satıldığını düşünüyorum.bisikleti alalı 1 ay olmamıştı daha delta bisikletten internetten almıştım.izmirde cannondale f9 hiç karşılaşmadım varsada çok azdır burdan duyurmak istedim herkese...

Scudo
Geçmiş olsun moralini bozma daha iyilerini alırsın. Bu işi yapan sütü bozukları ise Allah kahretsin.

• Beğen
Tepkiler: 42FY
Çok gecmıs olsun..Havuza bnde gidiyorum ama bisikletle çalınma korkusundan hiç gıtmedım ıyıkıde gıtmemısım:(İnşallah bi yerden çıkar yakalanırlar.En azından bir pislikten de kurtuluruz...

• Beğen
Tepkiler: 42FY
geçmiş olsun . benzer bi olayda geçen ay Ankara' da abimin bisikletini başına geldi. 1 dakika bile sürmemiş bizde bankaların güvenlik kameralarından aldık görüntüleri . umarım kısa sürede her ikinizinde bisikletleri bulunur . çalanlar adalete teslim edilir . selmalar.

geçmiş olsun kardeşim kampüsten çıkmıyolar sanırım bunlar izlemiş oldugun görüntüleri bizimle paylaşabilme gibi bi durumun war mı adamın eşgali belirlendi ise rahat bulunur diye düşünüyorum bi yerden sabıkası wardır mutlaka

İnanılır gibi değil... :eek:

Benim öğrenciliğimde o kadar güvenli bir yerdi ki Kampüs.. kendimi hiç bu kadar güvende hissettiğimi hatırlamıyorum..

Yurtta kaldığım o dönem.. Kampüs içinde hep bisikletle ulaşımı sağladım.. hiç bir şey de gelmedi bisikletimin başına..

Mezun olup, okul değiştirince o şen şakrak eğlendiğimiz ŞENLİKlerin yapıldığı alan, önce güvenlik nedeniyle kısıtlandı.. ertesi sene şenlikler sırasında bir öğrenci bıçaklandı..:eek: :eek:

bir sonraki sene.. yalnızca tören alanına sıkıştırılmış.. eğlenmeye çalışan balık istifi öğrenciler görüyordunuz.. alanın etrafını çeviren telden bir duvarı ve öğrenci kimliğinizi soran özel güvenlik güçlerini....

şimdi ise.. üst üste bisiklet hırsızlığı vakaları..

Yönetimin, Kampüs'te güvenliği arttırmayı geçtim, sağlamak namına harekete geçmesi için daha ne olması bekleniyor... ?

Eski bir Ege Üniversiteli olarak çok çok çok üzgün olduğumu belirtiyor, bisikleti çalınan arkadaşa geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.. :(

• Beğen
Tepkiler: ilkerturker
desteğiniz için teşekkür ederim.görüntülerde adam çıkar çıkmaz kapattılar.benim görmemin doğru olmayacağını söyledi güvenlik.polis kayıtları istedi ve araştırıyor.bu kadar kolay olmasın diye uğraşmayı düşünüyorum bu işle bende araştırıcam.kilidi kestim hop bisiklet benim oldu olmasın, en azından bisikleti bulamasakta adamı bulurlarsa iyi olur ama cezası ne olur onuda merak etmekteyim.bu arada motis bisikletle konuştum bugün.bu sene çok satmışlar cannondale f9 bunu düzeltmek isterim.peşindeyim...

• Beğen
Tepkiler: Sencer Kan
bence adamın eşgalini belirleyen görüntüyü alıp sitede paylaşmalısın izmirli bisikletçi cok bu sitede belki birimizin dikkatini çeker polisten önce bize denk gelmesi muhtemel her yer kamera oldu artık nasıl oluyorda nereden cesaret alıyolar anlamış değilim ben kameraların gelmesine çok sevinmiştim artık biter diye ama ters tepti sanırım :(

peşini bırakmayacağımı söylemiştim dün gündüz yine bit pazarı turumu yaparken bisikletimi herifin birinin altında gördüm hemen 155 aradım ancak polis gelene kadar harekete başladı önünü kestim durumu anlattım polisi bekliycez dedim tartışmaya başladık yaklaşık sıcak temastan 12-15 dak kadar sonra polis geldi öğle vakti 14.00 gibi basmane karakolundaydım ancak gece 23.00 te bornova merkez karakolundan teslim alabildim bisikleti.herif büyük ihtimalle çalandan satın alan birisi yine satmaya çalışıyordu sivil polisler biraz daha geç kalsaydı temiz bi dayaklarını yiyecektim adamların bu iyi kısmı ancak bisikletin faturası elimde olmasına rağmen 10 saat sonra alabilmem de ayrı bi konu.yakaladığım adamın da çok fazla ceza alacağını düşünmüyorum.bu arada bisikletin faturasında seri numarası yazmıyordu bu yüzdende biraz problem oldu.herkesin dikkatini çekmek istiyorum bu konuya her zaman benim kadar şanslı olunamayabilir.ben bisikletime tekrar kavuştum işte bu iyi oldu :)

Çok sevindim bulunabilmesine bu herkese iyi bir ders osun eğer faturalı alışveriş yapılıyorsa mutlaka seri numarasını faturaya işletmek lazım,tekrar geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: çirkin
@caglarralgac
ben de çok sevindim.şükür ki mutlu sonla bitti hikayeniz...

çok sevindim, darısı diğer arkadaşların başına...

Süpersin iyiki bulmussun benımde çalındı ama 3 hafta bit pazarı peşindeydım ama bişey çıkmadı malesef işin içine devlet girdimi zor çıkarsın;)

ege ünv dişçilik fakultesinde çalışan bir ayk boyacısı vardı adı hikmet.benim bisikletimi çalmıştı araştır belki odur

adamı sana göstermemişler bayaa yalan bu görmemen iyi olurmuş falan.

Valla bisikletinizin bulunmasına çok sevindim.Dikkat etmek lazım geçen seneden beri Ege Üniversitesi'nin kampüsünden çalınan kim bilir kaçıncı bisikletti sizinki.O kadar çok haber okudum ki forumda oradan çalınan bisikletlerle ilgili artık kimsenin kampüs içinde kilitleyip bırakmaması lazım bisikletini.

Geri