İzmir

styli

Üye
Kayıt
12 Nisan 2010
Mesaj
88
Tepki
17
Şehir
İZMİR
Mrb arkadaşlar bende bisiklet serüvenine yeni başladım.. Hemen hemen hergün akşam 18:00-19:00 arası çıkıp buca şirinyer aralarında dolaşıyorum. Eğer müsait olan katılmak isteyen varsa birlikte dolaşabiliriz.. Maksat tanışıp zevkli sürüşler yapmak.. :D
 
Scudo
Kayıt
21 Aralık 2009
Mesaj
71
Tepki
6
Şehir
izmir
ben vardiyalı calışıyorum bir hafta katılır bir hafta katılamam tabiki fazla mesai yapmadığım sürece
 

Bedreddin

Aktif Üye
Kayıt
6 Nisan 2010
Mesaj
136
Tepki
94
Şehir
İzmir
Merhabalar,

Önümüzdeki haftalarda, benim külüstürü artık bir kenara bırakıp yeni bir bisiklet almayı planlıyorum. Asıl isteğim yol bisikleti ama Güzelbahçe'de oturduğum için, temel olarak yolların durumundan kaynaklı olarak bu konuda endişelerim var diyebilirim. Eğer düşüncem değişmezse şehir bisikleti alacağım. Bu yüzden İzmir'de yol bisikleti kullanmış/kullanan arkadaşların yorumlarına gereksinimim var.

Şimdiden teşekkürler.
 

Hasan Oğuz

Daimi Üye
Kayıt
4 Temmuz 2009
Mesaj
275
Tepki
112
Yaş
39
Şehir
İzmir
Bisiklet
b'Twin
Sevgili bisiklet severler, İzmir'de kurulmuş bir bisiklet takımı yok mudur ? Eğer varsa ben takıma katılabilir miyim? Mtb alanında bir takım arıyorum.
 

BF Okuru

Forum Bağımlısı
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
164.844
Tepki
789
Nail merhaba,
büyük nif turu saat kaçta biter? google map var mı? bir de katılabilir miyim?
 

Nail USANMAZ

Forum Bağımlısı
Kayıt
22 Eylül 2007
Mesaj
1.361
Tepki
1.175
Şehir
İzmir-Karşıyaka
Bisiklet
Specialized
Merhaba Egemen.
Tahminen 2-3 saatte varış, yemek-mola v.s dersek, bir aksilik olmazsa öğlenden sonra 2 gibi biter herhalde.
Map yok, tabii ki katılabilirsin görüşmek üzere.
 

MuratHan

Forum Bağımlısı
Kayıt
19 Temmuz 2008
Mesaj
1.687
Tepki
2.287
Şehir
Alanya
Bisiklet
Scott
Yaklaşık 2 yıldır izmirdeyim.Yol bisikleti kullanıyorum. Güzergah olarak konak güzelbahçe arası gidip geliyorum. Yol bakımından bir kaç mazgal dışında sıkıntı çekmezsiniz yalnız son günlerde diğer yollarda durum nasıl bilemiyorum ortalık şişe kırıkları ile ışıl ışıl. Değil yol bisikleti mtb bisikletiniz bile olsa rahat gitmenize imkan yok. Ben bu şişe kırma olayını bir kaç il gezmiş biri olarak ( İst, Antalya, Alanya, Ankara, Kayseri) izmirdeki kadar yoğun ve rahatsız edici başka bir ile rastlamadım. Kardeşim içiyorsunuz özelliklede olmaması gereken bir yerde araçta peki bu zıkkımın şişesini neden özellikel kaldırımlara yollara atıp kırarsınız bu nasıl bir kanı bozukluktur hiçmi düşünmez bir insan birine bu kırıklar bir şekilde zarar verebilirmi diye. Neyse kanı bozuk deyimi için üzgünüm fakat gerçekten hak ediyor bu eylemi yapanlar. Bu gün narlıdereye kadar gittim inanın konaktan narlıdereye kadar sağlı sollu her yer şişe kırığı neredeyse her metresinde var tek kelime ile yazıklar olsun.
 

mathcup

Daimi Üye
Kayıt
1 Temmuz 2008
Mesaj
260
Tepki
175
Şehir
İZMİR
Özellikle yeşilyurt civarındaki doğal gaz için açılan kazılar bittikten sonra kazılan yerler kumla doldurulup 2 3 hafta kadar o şekilde bekletiliyor. Sonrasında yağan ilk yağmurla birlikte derin birer çukur halini alıyor. Belediyemizden ricamız başlatılan bir çalışmanın son sürat nihayete erdirilmesi.

Otomobillere yazık oluyor bam güm çukura girip çıkmaktan mahvoldu araçlar. Dağ bisikleti kullandığım için pek sorun yaşamıyorum ancak yol bisikleti kullansaydım evden çıktıktan sonra baya bir elimde taşırdım bisikleti. Böyle narin güzel aletleri hak ettiği yerlerde kullanmalı. Açıkcası yol bisikleti kullanıcısı olsam içim acır her çukura girişimde. Kullandığım 1.50 lik lastikleri bile yutacak derecede mazgallar varken yol bisikleti şehir içinde pek de uygun değil. Bu söylediklerimin çoğu oturduğum çevreyle ilgilidir izmir in gayet güzel yol bisikleti kullanılabilecek yolları mevcuttur.
 
  • Beğen
Tepkiler: serhan aktaşgül

serhan aktaşgül

Aktif Üye
Kayıt
4 Nisan 2010
Mesaj
111
Tepki
41
Şehir
izmir
selam arkadaşlar serhan ben gürçeşmede oturuyorum,mesajlarınızın tamamını okudum.Özellikle izmirin iç kesimleri (deniz kıyısı olmayan bölgelerde) şehir trafiğinde bisiklet kullanmak baya baya zor ve tehlikeli bir iş.Bunun için kendime bir bisiklet taşıyıcı aparatı edindim ancak buda bisiklet ruhuma aykırı geldi.O yüzden bisiklet binmek grup halinde daha güvenli ve eğlenceli olacak.Ancak bunun için şirinyerde yada bucada belirlediğimiz tarih ve saatte bir kereliğine buluşabilir ve bir grup oluşturursak yada bende varolan gruba katılabilirsem çok memnun olucam.

serhan000@hotmail.com

haberlerinizi bekliyorum...
 

serhan aktaşgül

Aktif Üye
Kayıt
4 Nisan 2010
Mesaj
111
Tepki
41
Şehir
izmir
Selam,bende gürçeşmede oturuyorum,malesef oturduğumuz bölgede güzelyalı sahil,alsancak sahil,inciraltı vs. bisiklet parkurları olmadığından bu anlamda sıkıntılı bir bölgede yaşıyoruz.Ama şirinyer buca,ileri etaplarda kaynaklar taraflarına bir grup oluşturmak için forumdaki bucalı arkadaşlarada yazdım.Bu bölgede bir grup oluşturabilirsek daha güvenli ve daha eğlenceli bisiklet binmeyi sürdürebiliriz.Aslında bunu yapmak zorundayız gibi geliyor bana.Karşıyaka , bprnova , güzelyalıda bu tür grupları görüyoruz.Yapmamız gereken belirlediğimiz bir gün ve saatte belirlediğimiz bir yerde toplanarak tanışmak.Elbette ilk etapta onlarca kişi olamıcaz ama forumlarda da bunu yayarsak başarıya ulaşması çok zor değil.

serhan000@hotmail.com
 

serhan aktaşgül

Aktif Üye
Kayıt
4 Nisan 2010
Mesaj
111
Tepki
41
Şehir
izmir
Herkese Merhaba ,

Forumdaki pek çok bucalı arkadaşa bu konudaki yazıları ile ilgili cevap atmaya çalışıyorum.Bulunduğumuz bölgede sahil yolundaki gibi bisklet parkurları olmadığından bisiklet kullanmanın pek çok sıkıntılarını görüyoruz.Buca ve yakın çevresindeki pek çok arkadaşlarımızın yazılarından okuduğum kadarı ile herkes yanlız bisiklet sürmekten rahatsız ve bir grupları olsun istiyor.Aslında ne kadar haklı olduklarını hepimiz biliyoruz.Malesef bisikeltlere saygılı bir toplum haline geldiğimiz günleri pek çoğumuz hayatı boyunca rastlayamayacak sanırım.Ve malesef araçları bir yana yayaların bile bisiklete saygısının olmadığı bir zamanda yaşıyoruz.Tek isteğimiz bunu en kısa zamanda düzelip modern ülkeler gibi bisiklet yollarının tamamlandığı bir şehirde yaşamak.
Eğer buca ve çevresinde bir grup oluşturmayı başarabilirsek daha güvenli ve eğlenceli bir bisiklet kullanımı sağlayabiliriz.Ve bunun yanında da çevreden pek çok arkadaşıda gruba ekleyebliriz.

Bu fikrime katılan arkadaşların mesajıma cevap yazmalrını bekliyorum.Bu mesajın bir bölümünde herkes için uygun olabilecek gün ve saatte şirinyer,yada buca vs. ortak bir bölgede buluşmak için randevulaşabiliriz.Elbetteki ilk etapta onlarca arkadaşın katılımı bekleyemeyiz,ancak başlangıcı sağlayabilirsek herşeyin ne kadar kolay ve eğlenceli olduğunu görebiliriz.


En çok saygı duyulması gereken ulaşım aracına saygı bekliyoruz...

serhan000@hotmail.com
 

serhan aktaşgül

Aktif Üye
Kayıt
4 Nisan 2010
Mesaj
111
Tepki
41
Şehir
izmir
Bunu bir başlangıç olarak kabul edip sadece temmennide kalmayan ve icraata geçebilecek bir grup olmasını umuyorum.Bütün buca ve çevresindeki bisiklet sever arkadaşların buraya yazdıkları cevabı bekliyoruz.En kısa sürede artık bu grubu oluşturmamız gerek.
 
Kayıt
12 Mart 2010
Mesaj
22
Tepki
3
Şehir
İzmir
Alsancakta oturuyorum mavi 741'im ile akşam üstleri kordon göztepe arası gidip geliyorum yoldada baya bisikletliyle karşılaşıyorum ama şimdilik tanıdığım biri yok tek tabanca geziyorum :D
 

tolg...

Aktif Üye
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
119
Tepki
38
Şehir
İzmir
Bisiklet
Mosso
Ben gidemedim parayı denkleştirebilseydim orda olucaktımm neyse bidahiki etkinliklere katılarak telafi ederim inş. :]
 

styli

Üye
Kayıt
12 Nisan 2010
Mesaj
88
Tepki
17
Şehir
İZMİR
evet arkadaşım bende böle bi grup kurabilme hevesi içindeyim.. grup kuramıyorsak bile kendi aramızda olsun haberleşip turlayabiliriz... ama grup yaptıkça daha güzelleşeceğinden hiiç şüphem yok..

ergin_yazici@hotmail.com
 

styli

Üye
Kayıt
12 Nisan 2010
Mesaj
88
Tepki
17
Şehir
İZMİR
aynen katılıyorum sizlere.. daha 1 hafta oldu ama şimdiden yalnız dolaşmaktan sıkıldım. bisiklete binmek içimden gelmez olcak yakında tek başıma dolaşmaktan... dediğiniz gibi madem bu konuda hemfikiriz en ufaktan bi grup kurmaya başlayalım...