Scudo Sports

İzmir

Ben de Atakentte oturuyorum,yol bisikleti almak için yaz tatilinde işe başladım.Eve dönünce erken yatarsam sabahları size katılabilirim.O saatlerde ışıklandırmaya ihtiyaç var mı?

Scudo
ve arkadaşlar artık cube bisikletim var.umarım kazasız belasız kullanabilirim.pazar günü umarım ben de foçaya gelebileceğim:)

ben Alaybeyde oturuyorum. mesela sabah 6:10 da yeni girne de kareksan ın önünde olabilirsin. hem, o saatte ışıklandırmaya ihtiyaç olmuyor. ama sasalı tarafı serin, kolluk varsa almanızda fayda var. giderken güneş de arkadan olduğu için üşütüyor. Bu arada hatırlatayım; en azından benim niyetim kışın da aynı saatlerde devam etmektir.

Sabah o kadar soğuk oluyo mu? Kısa kolluyla gelsek üşütür mü çok?

bak heleee(= hayırlı olsun ayı balığınamı gideriz artık nereye gideriz bilmem ama ıslatmak lazım(=

• Beğen
Tepkiler: Asmirk
Bende sonunda ucuz yollu bir yol bisikleti aldım antreman amaçlı.Salı akşamı alacağım bisikleti ama perşembe günü de Foça'daki rock festivaline gidiyom.Pedal bulabilirsem takar gelirim bisikletle çarşamba sabahı.

@cnyt klc

Kardeşim hayırlı olsun yarın gelırsın artık

ilk izmirden yola çıkıp kuşadasına dogru geleceksiniz bu yol üzerinde istirat edeceğiniz çok alan war otobandan sonra sonra selçuk üzerinden kusadasına gececeksiniz kuşaadasından da aydın yoluna girip sökeye ulaşacaksınız u arada kusadası-söke arasında felaket yokuşlar war ve inişler var en uzunu 3 km kadar bişidir ve sonra o yokuşları inip cıktıktan sonrada sökeye varacaksınız eğer izmirden kusadasına kadar gelirseniz size sökeye kadar eşlik edebilirim söke didim yolu arasında dinlenebileceğiniz köy sofraları manavlar vs.. vs.. dolu eğer agustos ayında gelecekseniz:D en az 50 faktörlü güneş kreminizi :D bol bol suyunuzu almayı unutmayın daha da ayrıntı isterseniz ben kusadasında oturuyorum bizim yöreyi çok iyi bilirim daha fazlası için pm atınız .

Merhaba arkadaşlar fotoğrafları adresinde görebilirsiniz. Buraya yüklemekle uğraşamadım:)

Geri