Scudo Sports

İzmir

Scudo
Yarın sabah bisiklet alacağım. akşam bende gelebilir miyim? hem izmiri gezmiş olurum. İzmirde yeniyim.

@alpinist63

bakmayın bucalıların yazıştığına..turumuz tüm bisikletçi dostlarımıza açıktır,akşam görüşmek üzere.

Merhaba arkadaşlar. Ege sanat tarihine yerleştim. kayıt falan da yaptım. bir müddet buca da kalacağım. daha sonra bornovaya geçeceğim. tanışmak isterim.

Zannedersem olmadı aytaç abi birşey demedi henüz değişeceğinide zannetmem çünkü o saatte toplanıyoruz hep.Haydi buca asıl pedallaraaa!!!

@alpinist63

Benim için bir değişiklik yok,çevikbir meydanında saat 19:00'da buluşuyoruz.

Umarım diğer arkadaşlar için de yoktur.

Görüşmek üzere.

Herkese merhaba. Ben Alper. Bornova Manavkuyu da oturuyorum (gerçi Bayraklı yaptılar ama...). Ege Üniversitesinde 2. öğretim kaynak mühendisliği eğitimi aldığım için saat 17:00 den sonraki etkinliklere katılamıyorum fakat gündüz Homeros vadisi, kayadibi köyü civarlarında dağ tepe pedallamayı düşünenler varsa tanışmak isterim.

• Beğen
Tepkiler: Serkan Doğan
alper merhaba.. bende o civarda oturuyorum.. bende akşam etkinliklerine katılamıyorum çalışma saatlerimden dolayı.. birgün organize olup pedallayabiliriz diye düşünüyorum.. görüşmek dileğiyle..

arkadaşalr kimseden ses çıkmadı.umarım bir aksilik yoktur,buluşuyor muyuz?

@aytacaksoy

sorun yok ... fakat hava biraz bozdu, yağmur olursa ben arabayla gelir eskort yaparım :)

@sercan_pa

hayır arkadaşlar iptal durumu yok en azından aytaç abi ve ben kesin geliyoruz eğer dahada bozarsa çevikbirde buluşunca ona göre konuşuruz saat 19.00 devam.

Geri