Scudo Sports

İzmir Varyant Civarları kısa bir tur

ilkerturker

Forum Bağımlısı
Tepki
195
Bisiklet
Merida
Arkadaşlar öncelikle itiraf etmeliyim ki bugün Havagazı fabrikasına giden ekibin tam tersi yöne giden bendim :)
Varyant civarında çok gezdiğim için inanılmaz bir yorgunluk vardı,özür dilerim...

Varyantta gezerken birkaç fotoğraf çektim ve özellikle bisiklet unsurunu ön plana çıkarmaya çalıştım.Umarım beğenirsiniz.

(link)

(link)

(link)

Scudo
hangi efektler anlamadım :)sadece ikinci fotoğrafın renkleriyle oynandı biraz

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
resimler harika :)
varyant :) eskiden tur otobüsünde yolun keskin virajlarında döne döne çıkarken turistlerin yüzündeki dehşet ifadelerini hiç unutmam. birde o zamanlar yolun büyük bir kısmı tek şeritti . bilmem hala öylemi. şimdi bornovadan çevre yoluna bir giriyorum doğru çeşme. hiç bir yeri görmüyorum.

• Beğen
fotolar süper (efeketler harika:)) ellerine+bisikletine+fotoğrafmakinene sağlık:) devamını bekliyoruz dostum.......

• Beğen
hepsinde pastelleştirilmiş gibi geldi, makinadan kaynaklı sanırım, değişik bir şey olmuş, kötü olduğundan değil tur fotoğrafları üzerinde uğraşman niye diye sordum yanlış anlama :) güzeller yoksa :)

• Beğen
boş zamanlarımda bol bol fotoğraf çekiyorum ve gezdiğim yerlerin,oralardaki güzel detayların fotoğrafını çekmek hoşuma gidiyor.
Bu sefer de varyantla ilgili çalışırken birkaç fotoğrafa da bisikletimi dahil etmek istedim.
:)
Cumartesi yada pazar günü manastıra gitmeye çalışacağım bir aksilik olmazsa.
Gelme ihtimali olan arkadaşlar olursa da sevinirim.

• Beğen
@Yunus Emre POLAT

Bira reklamı olmasın diye ucundan yırttık biraz ama tam yapamamışız galiba :)

• Beğen
Geri