Scudo Sports

IZMIR - street video UGUR 2008-2009 sezonu

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
2008 ve 2009 da cektigimiz videodur arkadaslar. videoyu parca parca cektik 2-3 ay arayla o yuzden bi ara farkli bisikletle takiliyorum bazen baska bi bisikletle ve genelde bisikletin parcalari hep farkli ''surekli parcalar kirildigindan :D'' videoda karsiyaka kisimlari yoktur(aslinda en guzel kisimlari diyebiliriz:D) ama yinede ben begendim.
trek onur isimli arkadasimizin kamerasi ile cekilip kendisi montajlamistir, kendisinede ayriyetten tesekkur ediyorum.
istediginiz yorumu yapabilirsiniz, iyi seyirler.

(link)

Scudo
Güzel hazırlamış bir video, şarkı da harika tabi hareketler de.

Çok güzel hazırlamışsınız paylaçım için teşekkürler.

Kamyonun arkasına ip bağladığınız bölüm ayrı bir güzel olmuş :D

@gamebit

oraya ip baglamadik o kamyonun kendi ipi :D

sagolun arkadaslar.

ugur gerçekten süper hareletler tebrikler bu arada scott voltage nın maşa ne bende alcam da maşa :D

@koraymalkoc

follow me yi nasil begenmem olum hele boyle bi yerde sinema salonunda suruculerle birlikte izleyince zaten hayattan kopuyosun. senin bu yaz kesinlikle buraya gelmen gerekiyo :D

@hikmet

o kadronun uzerinden 6 yada 7 tane masa gecti. videodaki masa rs tora tore dan sonrada rs argyle takmistim. tora alicaksan alma derim. ilk ay kirmistim masayi. sonra ucuza tora buldum onuda kirmistim ilk ay. alicaksan dart felan al onlar baya dayaniyo.

Uğur süper olmuş, niye şimdiye kadar sakladın:D 180 ve bunnyler kusursuza yakın nerdeyse:D

Arkadaşlar tebrikler çgh diyorum :) çok guzel haraketler :) müzikte yapılan muzıplıklerde aynen öle :)

Video Olsun Kurgu Olsun Hareketler olsun çok güzel Başarılarının devamını dilerim
İleride HD bi kamera ile çekim yapmanızı tavsiye ederim kalite açısından cok daha iyi olur.

Geri