pedalterapi
Daimi Üye
- Tepki
- 1.136
- İsim
- erhan erdem
- Bisiklet
- Carraro

Veee turun 7. sürüşün 5. günü başlıyor. Sabah erkenden gün doğumuyla uyandım. çadırı toplayıp heybeye yerleştirdikten sonra kahvaltımı yaptım.

Mutfak eşyalarımı da heybelere yerleştirdikten sonra tam yola çıkıyordum ki karavanlı grup karavanın kapısını açıp çıktılar. onlarla da vedalaşıp yola koyuldum. Akbük - Akyaka istikametinde inişler çıkışlar manzara eşliğinde giderken minik bir sakarlık eklendi

yol kenarında sebze meyve satan bir yaşlı amca ve teyze vardı. "Gel soluklan" diye çağırdılar. Teyze çay "katıverdi". çayımı içtim sohbetimizi ettikten sonra bardağımı gözüme kestirdiğim el yıkama lavabosunda yıkamak istedim. Tam ayağa kalkarken dengesiz plastik sehpa devrildi ve bardağım kırıldı. Çok mahçup oldum. Andaolu insanına yaklaşmak da zor bu konuda. Parasını vereyim desen hakaret kabul eder, etmesen olmaz. Neyse mahçup oldum ücretini vereyim teyzem dedim. Yok evladım seni kazadan beladan korur dedi. Şu güzelliğe bak ya. Helalleştik ve yola devam.

Akyaka'ya ulaştım hava giderek yakmaya başlamıştı. Akyaka'da biraz dilendikten sonra meşhur Marmaris yoluna döndüm. Harika turunç kokuları içinde ilerledikten sonra uzunnnn Marmaris rampasını tırmandım. Tırmanırken de 8-9 km lik inişi hayal ettim

5 gün toplamda 410km harika bir tur bitmiş oldu. Yine güzel yollar ve manzaralar görmenin, güzel insanlarla tanışmanın ve bir turu bitirmenin o tarifsiz gururla karışık duygusu ile yeni turlarda görüşmek üzere dostlarım...
İzmir - Söke - Milas - Akyaka - Marmaris Turu 1.Gün (Nisan 2019)
İzmir - Söke - Milas - Akyaka - Marmaris Turu 2.Gün (Nisan 2019)
İzmir - Söke - Milas - Akyaka - Marmaris Turu 3.Gün (Nisan 2019)
İzmir - Söke - Milas - Akyaka - Marmaris Turu 4.Gün (Nisan 2019)