Scudo Sports

izmir mavisehirden bisikletim calinmistir

Tepki
1
Arkadaslar merhaba,
Henuz 3 hafta kadar once aldigim bisikletim mavisehirde 16.katta kilitli durumdayken 6 subat cuma gecesi calinmistir.
Bisiklet 2006 model Scott Sub20 dir. Kadro koyu gri renkte ve boyu small'dur.
Uzerinde 26" Maxxis Columbiere lastikler vardir.
Bildigim kadariyla izmirdeki tek gri renk small boy Sub20 kadrodur.

Bu tarife uyan bir bisiklete rast gelenlerin bu konudan bana ulasmasini rica ediyorum.

Scudo
Geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede bulunur bisikletiniz.

Geçmiş olsun. Arkadaşlar bu tür bisikletleri eve almaktan başka çare yok, apartmana falan kilitlemeyin, direk götürürler.

sayın "tkayansayan" geçmiş olsun, umarım bulursunuz.

@ozancan

sayın "ozancan" çok isabetli bir konuya değinmiş,ben de ikinci bisikletimi alınca odamdan başka hiç bir yere koymuyorum.
eğer odanızda yer yoksa,size alternatif bir yöntem yazıyım arkadaşlar:aşağıda resimde görülen makara sistemi ile tavana monte ettiğiniz makaraya bisikletinizi bağlayıp yukarıya doğru çekebilirsiniz,ben bir işyerinde görmüştüm,tabi hergün indirmek ne derece emek ister bilmiyorum.

(link)

arkadaşlar hepinizin iyi niyetli dilekleri için teşekkür ederim.
maalesef henüz bisiklet ortaya çıkmadı, çıkacağını da zannetmiyorum. :mad: bir umut haftasonu tepecikte kurulan bit pazarına gideceğim. çalıntı bisikletlerin satıldığı yerler hakkında daha önceki tecrübelerinden bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
bundan sonraki bisikletimi kesinlikle evin içine alacağım. şifreyle girilebilen bir apartmanın 16. katından kilidi kesip çalabilecek kadar gözü karartmış olacaklarını hiç tahmin etmemiştim.. kötü bir tecrübeyle öğrenmiş oldum.. üstelik kaliteli bir kilit idi kullandığım.. kafaya koyduktan sonra kilit falan kar etmiyor demekki.. :boese157:
umarım kimsenin başına böyle birşey gelmez. işin maddiyat yönü bir yana, insan bisikletiyle gerçekten bir bağ kuruyor. inanın abartmıyorum, arabam çalınsaydı bu kadar üzülmezdim.
herkese tekrar teşekkürler.

@timurdigital

• Beğen
Tepkiler: Sencer Kan
kardeş benimde önceden bisikletim çalındı acını gerçekten çok iyi anlıyorum, çok büyük geçmiş olsun. pazar günleri tepecikteki bit pazarına gitmeyi sakın ihmal etme bisiklet ve motor parçaları oraya geliyor. birde yeşilderede bit pazarı kuruluyor orayada bak ama orada bulma ihtimalin çok düşük.gideceksen çok erken git 6-7 gibi. gidince bu benim diye tutturma sakın hiç anlamıyomuş gibi yap markasını falan yanlış oku. bu işten anladığını çakarlarsa sanada musallat olurlar faturayıda yanında götür bisikleti görürsen en yakındaki polise git yardım iste. birde basmanedeki ara sokaklardaki bisikletçilere bak ama çok derinlere girme bide sana bişey olmasın.

Geri