Scudo Sports

Izmir-Ist. turunda dolandırıldım :(

Scudo
Fatih kardeş
Geçmiş olsun, bir dizi talihsiz olayların sonucunda senin gibi bir sporcu kardeşimin bisikletini kaybetmesine çok üzüldüm.
Klasik bir söz olacak ama, cana geleceğine mala gelsin. Ayrıca şehirler arası yollar her türlü tehlikeye açık, yalnız yola çıkmak, riski dahada arttırıyor. Umarım bu tip olaylar bir daha kimsenin başına gelmez.
A.Bülent Yamaner

Ne yazacağımı bilemedim önce. Okuyunca üzüntünü paylaşmak adına ve diğer arkadaşların yazdıklarına ek olarak; dünyanın sonu değil diye düşünüyorum. (buradan, oturduğum yerden yazması kolay onu da biliyorum :( ) Keşke bazı konularda cesaretimizi kırabilsek (zor hava şartlarında yolculuk kararı, güven vermeyen bir ortamda yanlız yolculuk, v.b).. Bisikletin için üzüldüm, ama sana birşey olmamasına da sevindim.. Dilerim bisiklet, bulunur.. Bisiklet bulunmasa bile, yenisi er veya geç alınır.. ama İzmir Fatih'i bir tane.. Dilerim tekrarını kimse yaşamaz bir daha.. Geçmiş olsun.

Fatih inanamıyorum.Film gibi okudum yazıyı bir solukta.. Çok çok üzüldüm gerçekten. Nasıl bir dünyada yaşar olduk ya...

Umarım bulunur bisikletin.

Barb.

abi büyük geçmişler olsun gerçekten flim gibi gerçekleşmiş olaylar abi sana birşey olmamış iyisin ya ona şükür abi bu arada bir gelişme oldu mu peki bulundu mu yani

Maalesef arkadaşlar.Ülkemizin adalet sistemini biliyorsunuz.
Bunu babası hukukçu olan biri olarak söylüyorum.Hırsızların çoğu dışarıda ve işini yapmayanlar, mevzuatlar/prosedürler yüzünden de işini yapanlara mani olan çok.
Bu yüzden değer verdiklerinizi her zaman gözünüzün önünde, elinizin ulaşabileceği yerde tutunuz.

fatih sana sonuna kadar katılıyorum, değer verdiğiniz bisikletleriniz konusunda risk almayın ben bir kere risk aldım ve kaybım gerçekten benim için çok büyük oldu.

Geçmiş olsun Genar, senin olayın hakkında da bilgim var.
Onlardan ayrılmamalıyız, bu yüzden bisiklet kilitlerine güvenmeyin arkadaşlar.

saol fatih, dediği gibi kilitler(birkaç iyi model hariç) neredeyse hiçbir alet kullanılmadan açılabiliyor. yada zaten 10 ytl ye aldığımız kilitlerin neredeyse hepsi sadece birkaç çeşit anahtara sahip hırsızlar sadece anahtarlarını yanında taşısa kilidi anahtarla açıp bisikleti sahibiymiş gibi götürebilirler.

Derdinize ortak oldum:eek: Çok üzüldüm:( Gereken neyse yapıldıysa üzülmemek gerekir ama adaletin işlevsellik boyutunda size katılıyorum .Hepimiz Adalet'in Türkiye de gerçekten olduguna görünürde tamamen inanıyoruz ama gel gör ki işlevsellik olarak tam bir bütün olarak işlemeyince sınıfta kalıyor adalet!:( ve böyle bir sonuç oluyor:( ama üzülmeyin artık Adalet olmazsa olmazlarımızdır. Yargıya her zaman güvenmeliyiz.. Onlar olmayınca ortalık kaos ortamı olur, önemli olan cana zarar gelemesi gerisi çalışıp telafi ediliyor arkadaşlar.. Hayat dersi çıkarılacak bir konu emek harcayıp bizimle paylaştıgınız için teşekkürler.. Umarım bir daha başınıza birtakım bu tarz talihsiz olaylar gelmez..

gecmis olsun .... adamin derdi neymis acaba ? film gibi gercekten. Ancak ben yerinde olsaydim daha farkli gelismezdi olaylar sanirim. kötü talih diyelim. bence isin ucunu birakma, arastir sorustur....

gercekten cok üzüldüm.umarm başka kisenn başına gelmez . paylaştığın için teşkurler.geçmiş olsun

geçmiş olsun fatih abi . bu işi yapan nereye kadar kaçıcak,eninde sonunda yakayı ele vericektir.

Dolandırıcının hasıymış kendiyle övünüyordur şimdi. Ahirette Allah' a hesap verir artık.Geçmiş olsun gerçekten benim de 3 bisikletim çalındı hatta bir tanesi babamlar bahçede çay içerlerken götürmüşler bu kadar olur:) Bir tanesi de çalınmıştı ben ümidi kesmiştim ama Allah'ın yardımıyla babam buldu bitpazarına satmaya götüreceklermiş.2 hafta öncede kendim yaptığım dandik tek ledden bisiklet farını vidasını sökerek götürmüşler yani bu kadar düşmüşler pislik herifler.Diyeceğim ne kadar dandik te olsa insanın içi acıyor ama tabi yılmadım pedala devam..

abi geçmiş olsun benimde başıma bir dolandırıcılık olayı geçti bir kezde gaspa uğradım bundan sonra her ne olursa olsun her insan şüphe ediyorum bazen boş yere oluyor bu şüpheler ama genelde tutuyor. Her zaman ayık ve uyanık kalabilmek dileği ile geçmiş olsun tekrar. İnşallah mallarına geri kavuşursun.

inanılmaz birşey bu, herşey nasıl bu kadar dolandırıcıdan yana olabilir. film gibi, nasıl başlamış nasıl bitmiş, herşeye rağmen kendi canın için şükret demekten başka bişey gelmiyor elden, senin için bisikletinin fotoğraf makinanın... ne ifade ettiğini çok iyi anlıyorum. geçmiş olsun, ben bile şok oldum bukadarına.

fatih abi ben plaka bilgilerine baktım trefik şubeden işte plaka bilgileri Plakası: 35EDD43
Markası: HONDA
Modeli: 1997
Sahip Belge Tarihi: 16.10.1998
Tescil Birimi: İZMİR
Renk 1: KIRMIZI (Bordo)
Renk 2: -
Cinsi: OTOMOBİL
Çalıntı Mı: HAYIR
Hak Mahrumiyeti: YOK
belki sende bakmışındır abi ben bilgi olmak amacıyla gönderidim geçmiş olsun abi

Tabi ki geçmiş olsun da arkadaşlar. Konu hortlamış 3 sene önceki mevzu dikkatinize. Plaka falan ne oldu kim bilir?

okurken gözlerim doldu. çok geçmiş olsun.. güvenlik kamerası görüntülerine ulaşamıyo musunuz hala? bişey yapılmalı, bu kadar basit mi yahu!!!

Geri