Scudo Sports

İzmir Emiralem Gezimiz :) (14.06.20009)

Emeklerinin hakkı ödenmez Onur'cum. Yorgun argın ne zaman attın fotoları hemen. Ellerine kollarına sağlık, hepsi de çok güzel olmuş. kendin çıkamamışsın dosdoğru şöyle. Başka gezilerde biz seni çekelim :)

• Beğen
Tepkiler: Asmirk
Scudo
@raiuno

Ferhat'cım ( İkizlerin genç olanı :) ) sana gülmüştüm ya virajını alamayan ilk insansın diye, ben de dün kaklıca girerken benzer bir olay yaşadım. Hem de boş su kanalı vardı tarla yerine. Ucundan döndüm. Eeee ne demişler...:)

• Beğen
Aman dikkat Şerif abi o ilki bana bırak bende kalsın:D:DGeçmiş olsun yine önemlı bısey olmadan tamamlamıssınız.....Tekrar görüşmek dileğiyle;)

• Beğen
Gezi için ayağınıza, resimler için elinize, yazılar için aklınıza sağlık. Paylaşım için teşekkürler. Bir gün beraber pedallamak dileğiyle yolunuz açık olsun.

• Beğen
Öncelikle kendi adıma şunu söylemek isterim ki harika bir gezi oldu. Tüm katılımcıların neşesi ve uyumu çok güzeldi. Her yaştan ve konumdan gelen farklı kişilerin ortak bir paydada bir arada olabilmesi görülmeye değerdi bence. Tüm katılımcılara, bu fotoğrafları çekikip ve siteye yükleyen Onur arkadaşımıza teşekkürler.

önceki izmir ve civarı gezinizde de söylemiş olduğum(u sandığım) gibi: izmir'i -hak ettiği özeni göstererek- görmek ve gezmek istiyorum, her geziniz sonrası resimleriniz ve gezi öyküleriniz nedeniyle.
(bir de bisikletli gelmek var aklımda bundan böyle!)

• Beğen
Tepkiler: Asmirk ve matrixod
bu fotoları gördükten sonra turu sadece bir kaç dakikayla kacırdıgım için şu anda kafamı kaskla beraber duvara vuruyorum:))

• Beğen
@umut kaplan

Bir kaç dakika mı? Umut'cum, yahu ben geleceğim diye telefon etmez mi insan? Neyse önümüzdeki turlara bakalım:))

• Beğen
@laleoglu

Ne kadar güzel özetlemişsiniz...
Ortak paydamızı, farklılıklarımızı..

Şöyle bir düşünününce aslında, cidden ne kadar farklı! pisikolojilere sahip olduğumuzu, hafta içi ve genel olarak nelerin bizi üzüp, nelerin mutlu ettiğini, ait olduklarımız, sahip olduklarımız, isteklerimiz... dertlerimiz ve neşelerimizle ten be ten, yaş be yaş, orjin be orjin tüm farklılıklarımızın bir anda sıfırlanıp doğaya, huzura pedal çevirdiğimizi
evet kardeşçe!,
grup disiplini içinde
FARK etmek, bunu yaşamak çok hoş..

Canım YURDUMUN her yeri ayrı bir güzel!, sevdalısı olduğum İzmir'in sosyo-kültürel mekanlarına ek, bu çevresini inci kolye gibi saran şirin köylerini, kasabalarını işte bu RUHla fırsat buldukça hafta sonları gezmek.. Bunu yaparken bakış açılarımın farklılaşması, barışmak kendi içimdeki ÖTEKİ! ile...

İŞTE BEN bunu seviyorum!

Değerli Alper Ağabey o gün çok önemli bir şey söyledi;
" bizim parayla pulla işimiz yok!, biz bisiklet binmek isteyen, bunu da kardeşçe! yapan bir grubuz, platformuz "

Galiba benim de tek derdim bu...

Teşekkürler Onur, Alper Ağabey, Günay Ağabey, laleoglu ve adını sayamadığım herkes !!

• Beğen
@tito

Gerçektende İzmir'i hakettiği gibi gezmek gerek.Bu konuda çok doluyum.Sayfalar dolusu yazabilirim.Ben İzmir'e bu sene geldim (Üniversite için Sivas'tan) fakat derslere rağmen kendimi gezmekten alıkoyamadım ve bol bol gezdim.İzmir'de yaşayıpta (forumda bile tam tanıtılamıyor) forumda tanıtılanın %1 i kadar bile gezmemiş insanlar var.Hangi (büyük)şehir doğayla içiçedir, hangi şehirde merkezden 8-10 km pedallamayla doğanın bağrındaki ormanlarla kucaklaşabilirsiniz ve baraj etrafında turlayabilirsinz.Yazılacak şey çok umarım açıklayıcı olmuşumdur...

• Beğen
@matrixod

Bize de muhabbet malzemesi olan konulardan biri de buydu..
Hatta Emiralem'de çayını, kahvesini içtiğimiz kahveci ağabeyin, hayatı boyunca Emiralem'den HİÇ! çıkmadığını öğrenince bayağı şaşırmıştık..

Peki,
Yaşadığı yerin sınırlarını aşanlar ya da aştığını sananlar...
Sonu anlamsız, başı pek ANLAMLI! Bir İşBankası Kredikartı reklam filminde olduğu gibi, gerçekten de
Hayat adı verilen şeyin; işle,okulla , vs ile ev arasında gidip gelmelerden ibaret olduğu, her gün aynı yerde televizyon karşısında, aynı kitabın aynı sayfasında... sızan, UYUŞTURULMUŞ insanların; çoğumuzun!! farkı ne?

Sınırlar;
Yurt içi - dışı, şehirler arası, ilçeler arası, semtler arası, evler arası !, ben, ben ötesi ..

Neyse.. soluklanalım yüzeye çıkalım..
Evet İzmir, bir büyükşehir olmanın konfor ve olanaklarını, yanı başındaki bir sürü doğal güzellikle yaşayabileceğiniz, muazzam, müstesna bir şehir...
Farkı her anlamda fark edip tadını çıkaralım..

• Beğen
@raiuno

Ferhat Kardeşim o beyaz arabayla arkamızdan bize selam veren demek sendin valla seni göremedim bak ben önlerdeydim.Tam o dediğinden 15 dk sonra kazayı atlattım desem doğrudur sanıyorum.Serif abi anlattı bana kazanı sana da çok geçmiş olsun kardeşim.Bende küçük sıyrıklarla atlattım diyodum ama bu sabah o küçük sıyrıkların ne kadar bir gecede büyüdüğünü gördüm valla :D .@aytaçaksoy

Aytaç kardeşim herzaman ne zaman istersen seni bekleriz biliyorsun. Keşke gelseydin açıklamama gerek yok sanıyorum resimler neler kaçırdığını anlatmıştır. Ama üzülme kardeşim daha çooookk var. :) Kask konusu da biliyorsun tartışmasız bisikletin en önemli konularından biridir kardeşim. Sağlıcakla kal haftaya bekliyoruz artık

@Talha Mezik

Ne demek ne sakıncası aramızda sizi de görmekten şeref duyarız. Sadece tur programını takip edip bir gün önceden ne olur ne olmaz diye Alper Abimizi Ya da Günay abimizi ararsanız garanti olur Tur PRogramımız ise işte bu linktedir.
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=41736

@matrixod

Amaç güzellikleri paylaşmaksa gerisi teferruattır.Yeterki yurdumuzun memleketimizin güzelliklerini DAHA DAHA DAHA görelim
@Berke Özturkmen

Çok saolasın Berke kardeşim benim. Dediğinde çok haklısın valla sağlam kafa sağlam vücütta bulunur. Perşembe akşamı görüşürüz kardeşim

@Şerif Çetindağ

Nedemek Şerif abicim ya yorulmak yok bizde yola devam Benim çıkmam fotolarda önemli değil önemli olan fotolarda yaşadığımız güzellikler çıkması :)

@Yunus Emre POLAT

Canım Yunus Kardeşim en kısa zamanda beraber pedallamak nasip olsun bize Senin de Aydın Gezilerin Bir harika abonesi olduk onların artık
@laleoğlu

Ahmet Abicim sensin sanıyorum bende senini gibi usta bir bisikletçi tanıdığıma çok mutlu oldum. Hem evlerimizin yakın oluşu hem de bisiklet sevdamızın ortak olmasından dolayı senden bir abi olarak iyi pedallama konusunda çok şey öğrenecem izin verirsen.
Saygılarımla...

@tito

Herzaman bekleriz kapımız herkese açıktır :)

@umut kaplan

Ah Umut'cum neler kaçırdığını gördün işte o birkaç dakikalara dikkat etmek lazım. Artık bidahakine bekleriz kal sağlıcakla
@SEncerkan

Canım kardşim Sencer'im yine bütün herşeyi o şairane mukkemmel anlatımınla süsleyip güzelleştirmişsin. Pedalların ve güzel anlatımların her zaman turlarımızda neşe ve vazgeçilmezliğini katıyor aramıza bunu biliyorsun kardeşim.

İyiki Varsın

Herkese Çok Teşekkür ederim arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: Sencer Kan
Evet bendım ama grı renktı:D Aslında onlere gelınje hızlandık Alper abımızede selam vermıstım ama senınle daha tanısma fırsatı olmadıgından dolayı tanıyamadım dogrusu kusuruma bakma Benım şükür 3 tane sıyrık ama cok ufak baska bı yerımde bısey olmadı ucuz atlattım 47km hızla gırmısım baktım kı tekrardan gecmıs olsun,yarın ki KSK turuna gelırsen gorusuruz

• Beğen
@raiuno

Yarinki, KSK turuna gelmeyi çok istiyorum ama İş yerinden arkadaşlar la evelden (kıştan Beri) Halı saha grubundayım ondan dolayı gelemiyorum. Ama Perşembe güne Göztepe'deyim orada nasip olur artık. Bu arada yavaş girmemişin valla Allah korumuş Ferhat kardeşim. Benim sıyrıklar sabaha valla acı verdi ne desem. Sağ omuz başım güzel sıyrılmış kan toplamış,Sağ diz kan içindeydi, Sağ dirsekte güzel sıyrılmış hafifinden, Sol Dizimin içi bol bol çizik ve morlukla dolu, sağ kaburga yan tarafım morarmış o tarafa düştüğümden dolayı, en kötüsü kafamı çarmpanın etkisinden dolayı başımı çarpmadan önce refleksten ötürü boynumu çok sıktım sanıyorum kasılmadan dolayı sağı solu ağrıyor. Ama buna da şükür genede.Ustune kazadan sonra bide 75 km yaptım ;) . Bisiklet aşkına :)

Saygılarımla..

@Asmirk

Bende ilk defa katılıcam Ksk turuna benımde Perşembe gunu senelık ızınım bıtıo ve 15-23 vardıyasında baslıyorum ne yazık ki o turada ben gelemıcem:(ancak haftaya salı ve persemeb turlardayım ancak tanısma fırsatı bulucaz:DHızlı gırdım ama kontrolu kaybetmedım dırek ındım ve cıktım dıkenler cızdı benım ama senı allah korumus sag tarafın sıyrık ve morluk içindedir dusunemıyorum ne sekılde oldugunu:(Tavsıyem 15 dk arayla 5dk buz ıle masaj yap ıyı gelır agrılara ve morluklar en kısa zmaanda ıyılesmen dılegıyle;)Bİsiklet aşktan öte tutkudur....

(link)
daha öncesıde warmıs cekememısler:D

• Beğen
yaa abii o kadar aradım menemen e kadar geldim daha sizi bulamıyınca artık geri döndüm neyse bademlerköyünde çay içemek dileğiyle görüsürüz (ama çayıda sevmem ki)

• Beğen
@raiuno

VAlla Ferhat kArdeşim sana da çok geçmiş olsun kontrolsüz olduğunu kazanın bu virajda hiç düşünemiyorumvalla çok geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Şener
@umut kaplan

Eee Umut'cum biz sana o zaman limonata ısmarlarız artık. ;)

ve ben hala pedallarımı yaptırmadım!

• Beğen
@funq

ben bilmem sözün var funq ... ;)

• Beğen
Geri