@raiuno
Ferhat Kardeşim o beyaz arabayla arkamızdan bize selam veren demek sendin valla seni göremedim bak ben önlerdeydim.Tam o dediğinden 15 dk sonra kazayı atlattım desem doğrudur sanıyorum.Serif abi anlattı bana kazanı sana da çok geçmiş olsun kardeşim.Bende küçük sıyrıklarla atlattım diyodum ama bu sabah o küçük sıyrıkların ne kadar bir gecede büyüdüğünü gördüm valla

.@aytaçaksoy
Aytaç kardeşim herzaman ne zaman istersen seni bekleriz biliyorsun. Keşke gelseydin açıklamama gerek yok sanıyorum resimler neler kaçırdığını anlatmıştır. Ama üzülme kardeşim daha çooookk var.

Kask konusu da biliyorsun tartışmasız bisikletin en önemli konularından biridir kardeşim. Sağlıcakla kal haftaya bekliyoruz artık
@Talha Mezik
Ne demek ne sakıncası aramızda sizi de görmekten şeref duyarız. Sadece tur programını takip edip bir gün önceden ne olur ne olmaz diye Alper Abimizi Ya da Günay abimizi ararsanız garanti olur Tur PRogramımız ise işte bu linktedir.
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=41736
@matrixod
Amaç güzellikleri paylaşmaksa gerisi teferruattır.Yeterki yurdumuzun memleketimizin güzelliklerini DAHA DAHA DAHA görelim
@Berke Özturkmen
Çok saolasın Berke kardeşim benim. Dediğinde çok haklısın valla sağlam kafa sağlam vücütta bulunur. Perşembe akşamı görüşürüz kardeşim
@Şerif Çetindağ
Nedemek Şerif abicim ya yorulmak yok bizde yola devam Benim çıkmam fotolarda önemli değil önemli olan fotolarda yaşadığımız güzellikler çıkması
@Yunus Emre POLAT
Canım Yunus Kardeşim en kısa zamanda beraber pedallamak nasip olsun bize Senin de Aydın Gezilerin Bir harika abonesi olduk onların artık
@laleoğlu
Ahmet Abicim sensin sanıyorum bende senini gibi usta bir bisikletçi tanıdığıma çok mutlu oldum. Hem evlerimizin yakın oluşu hem de bisiklet sevdamızın ortak olmasından dolayı senden bir abi olarak iyi pedallama konusunda çok şey öğrenecem izin verirsen.
Saygılarımla...
@tito
Herzaman bekleriz kapımız herkese açıktır
@umut kaplan
Ah Umut'cum neler kaçırdığını gördün işte o birkaç dakikalara dikkat etmek lazım. Artık bidahakine bekleriz kal sağlıcakla
@SEncerkan
Canım kardşim Sencer'im yine bütün herşeyi o şairane mukkemmel anlatımınla süsleyip güzelleştirmişsin. Pedalların ve güzel anlatımların her zaman turlarımızda neşe ve vazgeçilmezliğini katıyor aramıza bunu biliyorsun kardeşim.
İyiki Varsın
Herkese Çok Teşekkür ederim arkadaşlar