Scudo Sports

İzmir Emiralem Gezimiz :) (14.06.20009)

@funq

Kardeşim hadi artık funq bekliyoruz senide aramızda nerellerdesin? . ;) 26 Nisan'dan beri beraber pedallayamadık bir türlü :)

• Beğen
Tepkiler: umut kaplan
Scudo
@Asmirk
Saol sanada gecmıs olsun...
Tek avantajım kontrolu kaybetmememdı:Dyoksa fena gırmıstım:eek:

• Beğen
Tepkiler: Asmirk
Ercüment Kardeşim Senide bekleriz.Umarım bisikletindeki sorun büyük değildir. Hemencecik hallolur da katılırsın yanımıza

@Asmirk

Aslan BABAM benim be!... Benden habersiz tur yapmışsın kıskandım valla. Neyse, küçüken birlikte yaptığımız pedallamalara sayayım bari. İlk fırsatta yine birlikte turlayacağız. Delikanlı sözü!...

Ey ahali, görmüş olduğununz nadide insan zamanında EBİT için de fedakarlılardan kaçınmamış bir bisiklet severdir (Son günlerde yeni aldığı bisikletini daha fazla sevse de...:) ). Bir örneğini aşağıdaki linkten görebilirsiniz. Kaç baba, okulunu, dersini bırakıp bisiklet tepesinde keyif yapan kızına eskortluk yapar

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=24788

@derya.yildirim

A aa ne güzel.. aslan babanızla birlikte karpuz taşımışlığımız da var... :)
Turumuzun nimetleri; hani temiz hava, sağlık, bol gıda yanında.. paylaşmanın da güzel bir örneğiydi... yeri geldi, temas edeyim dedim..

Sevgili Asmirk, güzel bir günde yapılan güzel bir tur ve harika fotoğraflar. Kask sayesinde ucuz atlatığınız kaza için geçmiş olsun diliyorum. :in:

• Beğen
Tepkiler: Asmirk
Geri