Scudo Sports

İzmir çeşme triatlonu bu pazar günü koşulacak

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
http://r1307.hizliresim.com/1c/m/qh8bu.jpg

Civar illerden izleyici olarak katılmayı düşünenler çeşme otobanı üzerinden yarış alanına kolaylıkla varabilirler
sporcularımıza destek olmak amacıyla bizlerde yarış alanındaki yerimizi alacağız elbetteki sizlerinde desteğiyle
organizasyon çok daha renkli bir hal alacaktır ayrıntılara bağlantılar üzerinden ulaşmanız mümkündür

(link)

(link)

Scudo
Başarılar diliyorum.

Umarım gönlünüzdeki hedeflerinize ulaşırsınız. :alkis:

Bana kısmet olmadı fakat arkadaşlarım katıldı,herkese başarılar ve iyi eğlenceler,tadını çıkarın.Bilgiler için teşekkür ederim.

Başarılar diliyorum.
Umarım gönlünüzdeki hedeflerinize ulaşırsınız. :alkis:

Kayıtlar kapanmış bizlerde izleyici olarak destek verebilmeyi umut ediyoruz ancak yarışmak isteyenler şanslarını halk yarışında deneyebilirler ayrıntılar linklerde mevcut ilgi alaka gösteren herkese teşekkürler

Hersey guzel ama " Spor daha cok kisiye ulassin, daha fazla kisi gorsun" diye yarisi gec baslatmak cok enteresan. 40+ yas grubu 12'de kosuya basliyor...Zaten ogle sicaginda Cesmede insanlar sokakta gezmiyor, alisveris yapmiyor,Beach Club'da sekil yapiyorlar.Aslinda Cesmede 70.3 cok iyi olur bence.

Ülkemiz bu ve bu gibi spor organizasyonlarına henüz çok yabancı malesef insanların spor denildiğinde akıllarına ilk gelen branşın futbol olduğu düşünülürse zaten yeteri kadar sıcak olan bir havada bu yarışı canlı olarak kaç kişi kaç kişi takip eder aceba ?
Diye düşünmeden edemiyoruz haklı olarak bizlerde ancak böyle böyle gelişeceğini ümit ediyoruz herkes için keyifli geçmesini diliyoruz

bugün Çeşme'deydim ancak yarış alanı bana çok karmaşık geldi

Geri