Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Izmir bornova'da marin corte madera marka bisikletim çalindi !!!

semihcelikoglu

Forum Demirbaşı
Tepki
269
Aynı bisikletin çalınması ve ardından bulunmasının üzerinden 2 yıl geçmişti. Beraber gayet mutluyduk ancak dün yine hiç beklemediğim bir zamanda 19.00 ile 20.00 saatleri arasında Bornova Şehir Stadı'nın hemen yanındaki Bornova Spor Salonu önünde kilitli bulunan bisikletimin çalınmış olduğunu gördüm. Çok üzgünüm çaktırmamaya çalışıyorum.
2008 yılına ait MARIN markasının CORTE MADERA modeli gri renkte arkasında siyah renkte bağlantı noktaları kahverengi sarımsı olan bir bagaj var. Ön maşa orjinal maşası değil KRON'un tourer modelinine aittir. Shimano Alivio 24 vites aksama sahip. Gidonda kısa barendleri mevcut. Daha 2 gün önce tek tek jant tellerine kadar silip temizlemiştim offf neyse. Yardımcı olur, görür duyar haber verirseniz inanılmaz mutlu olurum. Telefon numaram 0555 491 08 61 internette bulduğum fotoğrafını paylaşıyorum.

(link)

Ayrıca şu an hali hazırda çekilmiş bir fotoğrafını yükleyemiyorum ancak şu bağlantıdaki gezide kullanmıştık. Burada ilk çalınmasından önceki resimleri mevcut.

(link)

Bir de bana başka nerelerde duyuruda bulunabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Scudo
Geri