Scudo Sports

İzmir Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Gezisi

Scudo
Hafta içi erken saatte çok keyifli gezi parkuru olur,ama hafta sonu bizim burdaki gibi mangalcı istilasına uğrarsa işler değişir.
Parkınız hayırlı olsun :in:

• Beğen
Tepkiler: Oguzhan.Pilgir
@Nedret Günaydın

güvenlikler tarafından korunan biryer, mangal mümkün değil burda :))

@hüseyin özbay

saol teşekkürler..

@M.Ozkul

aynen öyle..

çok güzel bir alanmış.. mangalcılara haksızlık etmeyin bence. onlarda ortama farklı bir hava katıyor her ne kadar bizim için engel teşkil etselerde..

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
:) Bisikletiniz güzelmiş hayırlı olsun :)
Turlarda güle oynaya eskitin :) Kazasız belasız...

@ibrahim uzun

Issız adaya düşen Türk'ün yanında mutlaka bulunduracağı 3 şeyden 1'i dir Mangal, o yüzden haksızlık etmez, saygıyla eğiliriz

@ibrahim uzun

Issız adaya düşen Türk'ün yanında mutlaka bulunduracağı 3 şeyden 1'i dir Mangal, o yüzden haksızlık etmez, saygıyla eğiliriz

@M.Burak KARADAĞ

Çok teşekkürler üstad, ilk görüşte aşk bizimkisi. İzmir'de bir Cumartesi günü toplam 10 tane bisikletçi gezdim, baktığım 15-20 bisiklet içinde bayiye girer girmez ben burdayım diyen bisiklet bu oldu. Ben onu almadım o beni aldı adeta. Herkesin zevkleri farklıdır, kimine göre çok sade veya çirkin gelebilir ama bu tam benim istediğim gönlümden geçen bisikletti, o yüzden çok mutluyum.

Dostum güzel resimler, lakin bisikletin hakkını biraz patikalara dağa bayıra vurarak versen fena olmaz mı :)

Hayırlı olsun bisikletiniz, keşke haber verseydiniz beraber pedallardık. Evimin arkası olur orası. Neyse bir daha ki sefere inşallah. :)

@Doğukan KARBAL

Çok saol Doğukan arkadaşım, şu an pek vaktim yok maalesef ama 1-2 ay sonra yaz döneminde her akşam turlarız istersen :D

• Beğen
Tepkiler: Doğukan KARBAL
Kısa antrenmanlar için güzel ve manzaralı hoş bir parkur.Daha uzun parkur paylaşımlarında görüşmek üzere...

@Murat.K

valla kıyamıcam ben galiba, bugün ilk defa toprağa girdim bisikletle içim cız etti :)))))))

@Bülent ŞİMŞEK

inşallah, biraz bisiklete alışalım ve kondisyon da yapalım ondan sonra uzun parkur...

Geri