Scudo Sports

İzmir - Antalya Yolcularını Uğurlama (İzmir - Kuşadası)

Ozan Yılmaz

Forum Demirbaşı
Tepki
1.179
Selamlar bisiklet dostları. Bisikletle İzmir'den Antalya'ya (1 Temmuz 2009-...Temmuz 2009) linkinde duyurusu yapılan gezinin ilk gün fotoğraflarını sunuyorum sizlere. Umut Palabıyık ve Burak Aşık (monstermania)'ın İzmir-Antalya tur planlarını okuyunca bu tura bir gün de olsa eşlik edebilmek üzere adaşım Ozan Turan (OzzYMKL) ile birlikte düştük yollara.Umut ve Burak'ın ilk günkü durakları olan Kuşadası'na kadar onlara eşlik ettik.Çok keyifli bir turdu.Sabah erken saatlerde yola çıkmamız sayesinde Kuşadası'na öğlen vardık.Bu sayede hem Kuşadası'nı gezme fırsatı bulduk hem denize girdik hem de havuz sefası yaptık. Çok keyif aldığım bir tur oldu.Yeni tanıştığım ve harika vakit geçirdiğim bisiklet dostlarım Umut'a,Burak'a ve adaşıma teşekkürler.Umarım yine bir turda bir araya gelebiliriz.Keşke bu güzel tura devam edip Antalya'ya kadar gidebilseydik beraber;ama kısmet değilmiş. Umut ve Burak'a iyi turlar dilerim,yollarınız açık olsun dostlar

Scudo
Süper yollar , süper yerler , süper manzaralar :) Turunuzu yakından takip ediyoruz.. Kısmet olursa geçeceğimiz yolları şimdiden görmeye başladıkk..

Kazasız , belasız pedallı günler.. Kendinize iyi bakın dostlar..

Sizin yolculuk ne zaman?

Ozan resimler harikada havuz sahnelerini niye koydun dostum ya onlar sansürlü kısımdaydı.:D

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
süpersiniz tel kelimeyle resimlere baktıkça insanın oralarda olası geliyor
daha fazla resimler bekliyoruz
yolunuz açık olsun..

Çocukluğumun geçtiği memleket Kuşadası.Çok özlemişim oraları.Süper gezi,süper resimler.

• Beğen
Tepkiler: Ozan Yılmaz
Güzel bir tur olmuş.Kuşadasına uğramakla iyi yapmışsınız, özlemiştim oraları.En beğendiğim foto, sondan bir önceki :)

• Beğen
Tepkiler: Ozan Yılmaz
Selamlar arkadaşlar. Şu an Bodrum'dayız. Akşam feribotla Datça'ya, ertesi gün Marmaris'e geçeceğiz. Resimleri paylaşma fırsatımız pek olmuyor. Nete çok giremediğimiz için sadece güzel yorumlarınızı okuyabiliyoruz. Hepinize büyük teşekkürler.
Gezi hakkındaki tüm detaylar, ipuçları ve resimleri gezimiz bittikten hemen sonra paylaşacağız...

Selam konu eski fakat takip eden arkadaşlar vardır düşüncesiyle yazmak istedim, 18 nisan 2016 da izmir - mersin- kıbrıs solo kamplı tur yapmayı hedefliyorum.
Deneyimlerinizi paylaşmak isterseniz mail ve sayfa adresimi yazıyorum.
Tesekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: KuzeydenGaliba
@Stavros Yapma yaaaa. İçimi eritiyorsunuz böyle rotalar paylaşarak. Sonunda evden kaçacağım o olacak...

Selam
Zaman sorunum yok, eşimden ve oğlumdan bir ay izin aldım gerine gerine tadını çıkarmayı istiyorum. Hani nispet te yapmış olmak istemem yaşımızda ilerledi hakettim diye düşünüyorum. Ağustos ayı için bir bomba daha olabilir fakat onu şimdi yazmam isabetli olmaz sanırım ;)
İzmirden selamlar . Cevap için teşkkür ederim

@Stavros mayıs ayında bizde buna benzer bir tur düşünüyoruz ama bizim zamanımız maalesef kısıtlı

@FatihC. Çok eğlenceli olacağına eminim tahmin ediyorum beni kas ta yakalacaksınız. Slmlar

çok güzel bir tur olmuş rota paylaşımı da yapabilirmisiniz acaba

@emrecvdr önümüzdeki hafta detaylı paylaşım yapacağım beni facebook sayfa danda takip edebilirsin
İzmirden selamlar

Hazırlıkların çoğu bitti, haftasonu tamamlayabilirsem pzt tura çıkmayı planlıyorum. Heyecan başladı ....

Geri