Scudo Sports

İzmir - Antalya Turu; 21-28 Nisan 2012

Çok güzel bir Tur olmuş. Yol bilgileri çok açıklayıcı olmuş? Nasıl eklediğinizi bizlerle paylaşırmısınız??

• Beğen
Tepkiler: Bisikletli Gezgin
Scudo
@Oksal Özdöl

teşekkür ederim. Yol bilgileri için (link) sitesini kullanıyorum. Bu siteye ücretsiz üye olarak rotalarınızı oluşturabilir ve gideceğiniz yol hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz (Eğim, rakım v.s.)

@M.Ozkul

MapMyRide tur planlayanlar için muhteşem bir site. Bir de yol ve çevre hakkında gerçek fotoğraflardan fikir edinebilmek için maps.google.com'un fotoğraflar tag'ini aktif hale getirerek Panıramio'daki fotoğraflara bakılabilir.

Tebrik ederim, harika bir tur olmuş. Kıskandım doğrusu :) Sitede bu tür paylaşımlarıdaha sık ve daha fazla görebilmeyi dilerim.

paylaşım için teşekkür ama ben bir şey sorucam ikinci günkü rotada milli parktan geçmek mümkün mü? ben de izmir den fethiye yapmayı planlıyorum milli parktan geçmeyi düşünüyordum.

edit: tabi önce tüm yorumları okumak gerekiyor.

teşekkürler

@Burak D

Sitemiz bu tür tur yazılarında en başarılı site... Tabi blog kullanımının artması ve facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinin etkinliğide forumlarda paylaşım sayısını azaltabiliyor. Blog yazarı arkadaşlarımızda en azından sitede link verirlerse yazılarını takip edebiliriz.

@sercancetin

Finike çok sevdiğim bir yer. Bundan yaklaşık 15 yıl evvelde 15 gün çadır kampında kalmıştım...

gezin çok güzel. fakat bu güzellikleri bizlere tam yansıtamadığını düşünüyorum. girişteki anlatımın çok güzel fakat sonrası hüsran. biraz daha ayrıntıya girip anlatsaydın fotoğraflara bakıp neresi acaba diye düşünmezdik. takipteyim. teşekkür ederim.

@SALİH TUNÇKIRAN

Aslında tüm tur yazılarımda aynı durum var... Bu sezon benim için yoğun geçti... Turlarımı istediğim gibi paylaşamadım. Kışın rahatlığında turları blog kısmında biraz daha detaylı paylaşmaya çalışacağım. Bir başka nedenide okuma alışkanlığımızın olmamasından... Başlıkların içeriğinin fazla okunmadığını düşünüyorum... İçeriklere ait hemen hemen hiç yorum yazılmıyor... Buna rağmen belki aynı rotaları izleyecek arkadaşlar olacağı için, içerikleri dahada detaylandırmaya çalışacağım... İlginiz için ben teşekkür ederim...

çok güzel bir mavi tur olmuş :D

@Emre Akcan

Teşekkür ederim... :)

Öncelikle tebrik ederim..Forum'a yeni kayıt oldum ve bundaki en büyük etken siz ve sizin gibi bisiklet severler,demek istediğim böyle turlar yaparak ve paylaşarak birçok kişiye yol gösteriyor ve cesaret veriyorsunuz(en azından kendi fikrim)..bu yaz bende bodrum-olimpos arası tura çıkmayı planlıyorum,bu planlamamda paylaşımlarınızdan dolayı katkınız olduğu için teşekkür ederim :) Umarım devamı gelir,tekrar tebrikler.

• Beğen
süper bi serüven olmuş hayatta yapılması gereken şeyler bunlar ama tadını almayan bilmez. bisiklet her zaman özgürlüktür. pedallarınıza sağlık

• Beğen
Vallahi ne diyeyim ben sana muhteşem ötesi bir tur olmuş.bu yaz didim-bodrum-datça-marmaris-akyaka-marmaris turu planlıyoruz.özellikle bu etaptaki bilgi ve tecrübelerini paylaşırsan memnun olurum.ruhuna ve ayaklarına sağlık tebrikler.....

@C.DOĞAN
Güzel söyleriniz için teşekkür ediyorum...

@veli uşak

Teşekkür ederim ilginiz için...

@adem canseven

Gitmedyi planladığınız rota için önerim şu kelide olacak... Ddim > Akbük >Kazıklı > Gürçamlar > Kızılağaç > Milas haavalanı kavşağı > Bodrum daha sonra feriborla karşıya geçerek > datça > Marmaris > Akyaka... Zamanınız varsa Bodrum'da Turgutreis > Gümüşlük > Yakıkavak yörelerinide gezebilirsiniz... Şimdiden keyifli bir tur diliyorum...

Merhaba, İzmir Antalya yolunda güvenli çadır kurmak için ne gibi yerleri tercih etmeliyiz? bu konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşkar varsa yardımcı olabilir mi

@Yasar kahraman

Bu yol üzerinde bol miktarda kamping alanları bulunmakta... İlk tercihiniz kampinglerden yana olabilir. Daha sonra benzinliklere kurabilirsiniz. Olmadı sahillerde uygun yerlerede kurabilirsiniz...

çadırı kurduk bisikletide kurda kuşa emanet edicez?:) arkadaş ülkemizde ne bu hırsız belası,korkusu, ne zaman rahat malımızı ,canımızın derdine düşmeden yaşıcaz..

Arkadaşlar bu çok benzer bir tur yapmayı planlıyorum. Bu yüzden salı gecesi İstanbul dan İzmire otobüsle yola çıkıyorum. İzmir-Antalya arasını kıyı şeridinden bisikletle geçeceğim ve turumun neredeyse tamamını çadırla konaklamayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz varsa dinlemekten memnun olurum.

Geri