Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İzmir - Alaçatı Nasıl Gidilir_?

mert deniz

Aktif Üye
Tepki
198
Merhabalar, 19 şubat cumartesi günü günübirlik izmirden alaçatıya gitmeyi planlıyorum, yol durumu nasıldır ve otoban haricinde başka bir güzergah varmı ?

Scudo
dostum çok gelmek isterim ama istanbuldayım bornovadan çıkıp alaçatı 75 km çok zevkli olur ama baharda işallah..

• Beğen
Tepkiler: mert deniz
Narlıdere-Urla-Çeşme karayolunu takip edip Alaçatıya ulaşabilirsin...Parkur zorlu enerjini iyi toparlaman lazım...

Çeşme'ye pedalladık gayet güzeldi yaz döneminde yine pedallamak isterseniz katılmak isterim...

Bol pedallar...

• Beğen
Alaçatıya nasıl mı gidilir?:rolleyes:

Nasıl gidilirse gidilir,:cool:

Farketmez..:eek:

Gidilir ve orada ölünür birader..:in:

Geri geleceğini bilmesende bisikletle oraya gidilir..

• Beğen
Cumartesi günü için hava sağanak yağışlı gözüküyor, umarım yağmur yağmaz ve bu tur gerçekleşir.
Saat 05:30-06:00 gibi yola çıkacağım dönüşüde hava kararmadan yapmayı planlıyorum, evet bol pedal, bol fotoğraf, bol videolu bu tur'a eşlik edecekler varmı :)

@mert deniz
selam her halde alaçatı turu yattı sizinde dediğiniz gibi dün hava felaketti ben alaçatı da yaşıyorum izmirden gelmeyi gerçekleştirebilirseniz size burda eşlik edebilirim uygun olursam tabiii :)

• Beğen
evet tur gerçekleşemedi malesef, henüz yağmurda bisiklete binmenin keyfine erişemedim :)
iki üç hafta içerisinde kesin geleceğim, teşekkürler. :)

bu hafta sonuda yağmurlu gözüküyor.alaçatı turu güzel olacağına eminim.rüzgarı hasaba katın lütfen.

• Beğen
Geri