Merhaba,
öncelikle fotogaflari kücük yüklediginiz iicn pek fazla birsey belli olmuyor. Sizin bisikletin üzerindeki markaya gelince o decallar sonradan yapismis ve o marka ile alakasi oldugunu sanmiyorum. Bisikletinizin boyasini tam göremiyorum ama bence silmisler ve celigin parlakligini bisrakmislar ve decallar sonradan yapirtirilmis gibi.
Sundugunuz benzeri Davit markayi bugüne kadar ne gördüm nede duydum, bence önceleri satilan ve taninmayan bir market yada uzak dogu bisikleti olabilir. Luglari ise Puch Markali bisikletlerin luglarina benziyor ama dedigim gibi sadece benziyor, detaylara inince malesef ayni degil.
Bu bisikletin alman markasi oldugunu yazmissiniz ve benim bilmek istedigim alman markasi oldugunu nereden biliyorsunuz. Üzerindeki marka ise Alman markasi degil ve burada eger bisiklet alman ise decalin orjinal olmadigi anlasiliyor.
@Sadettin Z. beyin dedigi gibi kontorle gerek yok masa malesef darbe almis ve egilmis, bu tür darbeler de bisikletlerin üst ve alt borunun ön kismindan da darbe almadigini tespit etmek gerekir.
Yine
@can_celik arkadasimizin dedigi gibi misali sundugunuz markanin Davit yani t ile bitigini görürken verdiginiz linkin David d ile bitigini görüyoruz ve buradan da ikisinin de biribiriyle hic bir alakasi olmadigini rahatlikla anlaya biliyoruz.
Luglara geince bence seri imalat olan ve eskiden her altseviye celik bisikletlere takilan ve markasi belli olmayan bir üretim.
Uzun lafin kisasi, bu bisiklet de pek detay aramaya gerek yok. Siz en iyisi az bir masarafla kullanilacak bir sekile getirin ve gittigi yere kakar kullanin.
Bu bisikletin nerede Üretildigi, ne marka oldugu vs belli degil ve bulamasinizda. Herzaman derim eger bir klasik olacaksa sadece pantolu kadro olmasi lazim.
Mesela size denilen 50 veya 69 yillarida dogru degil, cünkü o yillarda fren vites kablolarinin gecme delikleri kadroya kaynakli degildi, kelpcelerle tutturuluyordu. Sizin bisikletizdeki vites ve fren icin olan kardoya kaynakli kanallar 70li yillarin ortalarindan sonra imalata girdi. Gördügüm kadari ile sizinkinde vites telleri orta göbegin altindan geciyor ve bu sistemde 70li yillarin sonudan itibaren icat oldu.
Son olarak o cakma karbon seleyide cikartin, gidon bogazini asagiya indirin ve bisikletin gercek vintage görünümü ortaya ciksin. Arti Detayli ve büyük resimler yükleyin ki daha iyi bilgi vere bilelim.