Scudo Sports

İşte Yeni Scott ım :)

Scudo
Tuğrul abi hayırlı uğurlu olsun çok güzel bisiklet Allah kaza wermesin

Tuğrul'cum merhaba

2 gün nete girmedim , neler değişmiş. Süper bir bisikletin olmuş, güle güle kullan. Nazar değmesin, bol pedallı günlerin olsun derim.
Hoşçakal.

@Ender Alıcıoğlu

Çok teşekkür ederim Ender Abi,darısı başınıza :)

Tuğrul bey yeni bisikletiniz hayırlı ve uğurlu olsun.Hatasız ve kazasız sürüşler dilerim...

tugrul abi super makina, Allah daglarda eskitmeyi nasip etsin...

Şefim yeni bisikletini güle güle kullan. Spd pedallerin de çok hoşmuş... Bu bisikletle resmi devlet törenlerine bile gidilebilir.. :)

Gercekten çok guzel bisiklet,pazar sabahı yakından gordum,güle güle kullanın.

Haa, şefim aklıma gelmişken sorayım dedim.. Neden v-brake tercih ettin. Yani niye hidr. disk değil..?
Yok yanlış anlama, v-brake karşıtı yada hidr-disk yanlısı değilim. Senin fikrini merak ettiğimden soruyorum..
selamlar..

Demek sonunda sende Trek ailemizden ayrıldın :)
Hayırlısı olsun, birlikte eskitmektir dileğim.
Kazasız belasız günlerde, güle güle kullan.

@Mesut Girgiç

Abi,ben kadronun hem V frenli,hemde disk frene uyumlu olmasını tercih ederim.

Bu ve buna benzer kadrolarda eğer disk fren kullansaydım,V fren pivotları olmayacaktı.Yani istesemde V frene geçemeyecektim.Ama şimdi disk fren altenatifi de var.Zaten öyle çok çamurda kullanmıyorum.
Lx V fren kullanıyorum,oldukça hafif ve güven veriyor.Şimdilik bana yetiyor.
Ama hidrolik disk frene karşı değilim.İleride belki değiştirip hidrolik disk frene geçebilirm.

Selamlar & Saygılar

Tuğrul ağabi ;
Bisikletini güle güle kullan, iki yıl önce Spd pedala karşıydın bakıyorum yeni bisikletine egg yapmışsın işte olay budur.
Şimdide Trekten vaz geçmişsin o ayrı ...
Güzel şeçim yeni kadron hayırlı olsun!....
Eee artık bu yaz bide karbon kadro MTB yaparsın
Ertesi yılda en sonuda şöle 6 , 7 kg. arası bir yol bisikletine geçtiğinde tamam olay buymuş dersin.
Zaman en iyi ilaçtır bakalım görelim.

İşte bu güle güle iyi günlerde kullanman dileği ile;

2 sene sonra da tour de france ı unutmussunuz hala bı turk katılmadı;)

@Campagnolo

Çok teşekkürler Cüneyt ,

Valla spd konusunda baskılara dayanamadım :D Yol bisikletine geçermiyim ? Geçersem ,ne zaman geçerim ? Allah bilir artık :)

Geri