Scudo Sports

İşte Eskişehir -antrenman ve parkur fotografları

Hardtail'ciler için iyi bir parkur.
Teşekkürler....

Scudo

gerçekten öyle ama Eskişehirde daha bir sürü parkur var yani tam bir 'bikecity' --ne diyelim gelin ve görün...
herkese selam :) :) :) :)

gerçekten güzel parkurlar(fotolarda güzel)..
kayseride böyle parkurlar yok..canım çekti şimdi oraları..yazın eskişehire mi gitsem ne yapsam..

abi çok müthiş bi parkur yawww valla kıskandım ist'da oturyorum daha bir defa orman yüzü görmedik..ist'da tavsiye ettiğiniz orman var mı arkadaşlar???

orman olmasa bile bağlarda gezebilirsin yaw..gesi'de..orman..
arazi isterim dersen erciyese doğru biraz tırman ve YOLDAN ÇIK!!!

ben kayseride olsam kesin yapardım.kayserideyken bisiklete binmiyordum maalesef..

sadece hardtail değil;
downhill isteyenler için 1200m. rakımdan kent seviyesi 700m.'ye kadar dağdan iniş de var, racebike dediğimiz yol yarışçıları için de elverişli yerler...

;)

bence baharın ilk demlerinde kentimizin tanıtımı için kamplı faaliyeti yapalım..
bülent abinin hazırladığı, notları masamın üzerinde güzel bir parkur var.2 günlük falan...istanbuldan eskişehire gelmek isteyen arkadaşlar da var..önder ve ekibi toplam 4 kişi..livestrong (özcan) var..bak şimdiden 5..kesinleştirip duyuru yaparsak 8-10 kişi şehir dışından gelir bizimle kamplı faaliyete..

;)

Yapın abi.. tanıtın... tam bisikletçi cenneti buralar...
İki sene önce aralık ayında istanbuldan eskisehire yaşamaya geldiğimde baya bi moralim bozulmuştu,napıcam ben burda diye... Sonra bahar olupda bisikletle çıkmaya başlayınca
burdaki doğanın keyfine varınca kendime geldim.
bisiklet üstündeyken bu sehri seviyorum...hatta yeni bir bisiklet almayı bile kafama koydurdu eskisehir...
cenapada kadıköyde trek bakarken rastladım zaten...dünya küçük derler...
cenap gelde gezelim...

NOT: Yinede istanbulda boğazda bisiklet sürmek keyfi bir başka...
ne yalan söyliyim ÖZLEDİM...

:(

Cenap'a da bak be adamım..helal olsun döktürmüşsün arşivdeki en kral fotoları..bu aralar eskişehi çok soğuk Porsuk donmuş fln..ama havalar ısındığı gibi atla gel de antremanlara tekrar başlayalım..

Selametle..

Arkadaşlar yorumlarınız için şok sağolun ...
İlkbaharda kamplı gezi olayına gelince %80 olur ,3 günlük bir camp rotası çizilir Eskişehirdeki abilerle (Murat CER ,Bülent YILDIRIM,Barboros Abi ve Akın bisikletin kurucusu sevgili Murat AKIN ... ) abilerle iyi bir organizasyon yapılır.
Sizlere bi kaç foto daha sunayım ,madem fotoları beğendiniz ,buyrun bazı gezi fotografları...
part 2; :) :)
Eskişehir Muasözü göleti fotoları... :)

Musaözü göletinden bir kesit ve Eskişehir in küçük Çağlayan şelalesinden bir kesit... :)

son olarak Eskişehir in ufak bir iniş parkur fotosu ve Eskişehir Bozdağ-Avlarkaya vadisinden ufak bir kare --iyi seyirler :) :) :)

Mashar abi hele bi bahar gelsin şu İstanbuldan bi kurtulayım sen gezi,camp,antrenman etkinliklerini gör ---gezecez bütün heryeri...
Selamlar --kendine iyi bak... :) :)

Ben senin gibi birini bulmuşum bırakmam bir bike partner oldun bana--bahar gelsin seninle süper organizasyonlar yapacaz işallah...
Eskişehirde beni tanıyan herkesee selam
VEeeeee bisiklet sürmeyi seven herkese selammmmmmmm
:) :) :) :) :)

Geri