Scudo Sports

Iste Bu.... Yeni projem FUJI Altamira 1.1 Carbon ve Campagnolo

Marka olarak bence Prologo lar daha üstün hatta kaymayı önleyici papillalar olan modelleri bile var Fizik de böyle bişeyler yok diye biliyorum.

Scudo
Tuna bey resimde ki sele geçen yıla ait olduğu için kendi sitesinde artık yok.

2014 te benzeri antares gibi geldi bana. selenin ön tarafının altına bakarsan çıkıntı var, antares modellerinde de aynı çıkıntı olduğu için 2014 versiyonu olabilir:mlk:

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

prologo seleler favorim, tavsiyem onlara da bakın

Peki sectigin renk sana uymazsa ne yapacaksin. Denemeden sele mi alacaksin? Daha önce hic Antares kullanmamissin, yoksa hemen tanirdin! Ben ce bu kadar kesin bakma, rengi uyan, ama sana da uyan bir sey arar! Internetten denemden alamazsin eger tanimiyorsan seleyi!

• Beğen
Tepkiler: Osman D.
Murat abi,

(link)

Bu bisikletten aldım, seleyi ve jantları. belki modelden öğrenebiliriz.

@ihtiyar
Bülent abi ben internetden almak istedigimi hicbir yerde yazmadimki ve 100nolu yorumu okursan mustafaya arastirmam ve olan bir yer bulmam gerekiyor demistim.
Ben sele konusunda cok titiz birisiyim ve asla denemeden görmeden de almam.
5-6 site haric hicbir internet online sitesine güvenmem ve alisveris de yapmam.
Ben sadece fizikin selesinin modelini sormustum arastirmak icin, yada siyah üzeri sari olan renklerde sele modelleri.

O zaman bisikletci bisikletci gezeceksin. Zaten o fujiye uyacak sarilikta sele bulmak cok zor. Sade siyah sele alsan hem daha az zorlanirsin, hem de dah cok model bulursun!

@ihtiyar

Dedigin gibi bir kac bisikletci var tanidigin, eger onlar bulabilirse olur, yoksa siyah alacagim.
Bir de bunu buldum... siyah ve cok az sari var üzerinde, abartili degil.
(link)

@Hüseyin Gündoğdu

Tüm yardimci olan ve olmak isteyen arkadaslara tesekkürler. Hüseyin sanada ayrica tesekkür ederim fotograf baya yardimci oldu. Evet sele fizik antares ama bence sari rengi BMC icin özel yapilmis.

Offf.....super dehşete düştüm.Görünce yere çakıldım....yıkılıyoorr...:in: :alkis:

Murat Abi, internette dolaşırken selelerde şöyle bir seleye geldim. Bunun sarı rengi de mevcutmuş aynı zaman da. eğer alabilirsen bu sele senin bisiklete çok güzel bir uyum sağlar. Bir bak bakalım uygun görürmüsün :)
Link burada;

(link)

@Hakan ÇELİK
Hakan cok sagol gercekten sarisi cok güzel simdilik sarinin sadece fotografini gördüm, bu benim aradigim sele bir de 100g civari. Sarisi icin link bulabilirsem alirim. :in:

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
Arkadaslar bu selenin sarisini bulamadim, yardimci olursaniz sevinirim. :)

(link)

http://i.imgur.com/wge5N4v.jpg

• Beğen
Orijinalinde o renk zor. Çakma istersen(link)bakabilirsin...

tesekkürler halil, cakma almam ve zaten almanyaya cakma gelmiyor. Her ne olursa olsun üzerin de marka yazdigi an almanya gümrügün de cakma olup olmadigi kontrol ediliyor ve cakma oldugu anlasilinca o mala el konuluyor ve siparis verdim diye bana asiri derece de bir ceza yaziliyor ve almanyaya cakma mal sokmak istedigiden dolayi kanuni islem aciliyor.
Bu yüzeden almanyada cakma mal satilmiyor ve de yasak.

• Beğen
@Murat Cömez

Abi çakma olup olmadığını nasıl çözüyorlar?
Sonuçta sele bu çin malı iPhone değil ki. :)

@Berke Kazankaya

Cok basit, özel egtilmis memurlar var malin firmasindan certifikasini aliyorlar ve ellerindeki mali certifikayla karsilatiriyorlar eger degerleri ayni ise problem yok ama degilse problem oluyor.
Kendileri isin icin den cikamiyorlarsa ve süpelendilerse o mali ozaman firmasina gönderiyorlar, orada kesin ne ooldugu meydana cikiyor.
Yani yurtdisindan markali bir sey siparis verilince orjinal ise kontrolü cabuk oluyor ve eline hizli bir sekil de geciyor ama cakma ise aldin basina belayi.
Almanyadaki memurlarin sakasi yoktur kanun neyse odur.

• Beğen
Geri