Scudo Sports

Iste Bu.... Yeni projem FUJI Altamira 1.1 Carbon ve Campagnolo

@Ahmet O

Evet daha fazla sarı renk in göz yoracağı konusunda size katılıyorum.

Scudo
@Hüseyin Gündoğdu
Hüseyin, sari band biraz fazla olmus bence, ellerine saglik sayende bisikleti nasil düzenleyecegimi ortaya cikara biliyorum.:in:

@Sehzade43
Tesekkürler sehzade, insallah yakinda.

@Ahmet O
Tesekkürler Ahmet.:)

@sezer şentürk

@Murat Cömez

O kadar uğraştın koşturdun emek harcadın ama sonunda gayet güzel bir bisiklet çıkaracaksın ortaya Murat abi.

Sol alttaki "Beğen" butonu yetersiz. "Maşallah, nazar değmesin" butonu da olmalı.

Güle güle kullanın.

Her ne kadar "yazım kuralları" konusunda anlaşmazlığa düşsek de, bisiklet konusundaki tercihlerinizi beğenerek takip ediyorum.

http://img.tapatalk.com/d/14/05/04/edezu8ep.jpg

Abi telefondayim kucuk resim ne kadar oldu bilmiyorum ama su tarz hos olur gibi geldi dedigim gibi telefondayim bu kadar cizebildim :D

@Ömer KARAN
Ömer, güzel olurmu olmazmi bilemem ama insallah yakinda bir yol bisikletim olacak. :)

@Yusuf Yılmazvural
Begendigin icin tesekkür ederim yilmaz.
Yazim kurallari konusuna gelince, tartismalar olur gelir gecer önemli olan sonrasinda düsman degilde kardes olmak önemli bence.
Bana cok laf atan oldu ama ben onlara kirgin degilim. Aksine bana laf attilar kötülediler ama sonunda benim konularima yinede iyi yorumlar yaptilar. Bu lafim sana degildi ve seninle nerede anlasmamazlik oldugunuda bilmiyorum, eger bende bir kabahat varsa senden özürdiliyorum.:in::saril:

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
@Murat Cömez

Yol candır kandır abi :) Her bisiklet türü gibi onunda zevki başka gerçekten. İnşallah en yakın zamanda topla ayağa kaldır da deneyimlerini yol bisikleti hakkındaki yorumlarını çok merak ediyorum :)

Hocam Proje Hayırlı Olsun Uzak Kaldık İnt. Biraz Böyle Oldu :) Ben Yol Bisikletinden Çok Sizin TT'Yİ Daha Çok Merak Ediyorum Hayırlısıyla O da Olur İnşallah :)

Bisiklet cok güzel olacaga benziyor. Herkes gidon bandina yorum yapmis. Bence siyah gidon bandi, ve bitis yerlerini sari bantla sararsan cok alaca bulaca olmaz ve uyumlu olur.

@Hakan Can Onrat
Tesekkürler hakan. :)

@MustafaNR
Sagol mustafa, TT'yi de insallah yaparim ama o uzun is bakalim nezamana kismet olur.:)

@ihtiyar
Cok sagol bülent abi, insallah güzel oluir de rezil olmayiz foruma. :) Gidon bandina gelince vedigin fikir de cok güzel, deneye bilirim. Tesekkürler.:)

• Beğen
http://i60.tinypic.com/x6m13l.jpg

Arkadaslar bu seleyi birtürlü biryer de bulamadim. Markasi tamam fizik de modeli nedir ve nere de bulabilirim, yada benzeri olan siyah üzeri sari renkli yada yazili?
Yardimci olursaniz sevinirim.

• Beğen
Sele sorusunu yeniden sorayim, saat 21:31 de sormustum ama nedense yukariya tasinmadi.

Arkadaslar bu seleyi birtürlü biryer de bulamadim. Markasi tamam fizik de modeli nedir ve nere de bulabilirim, yada benzeri olan siyah üzeri sari renkli yada yazili?
Yardimci olursaniz sevinirim.

http://i60.tinypic.com/x6m13l.jpg

• Beğen
Abi seleyi bilmiyorum da bisikletin cok guzel olmus be, aman benimki duymasin darilir falan

Seninki sanmistim degilmis.

Yok seninkiymis

Kafam guzel herhalde pardon

(link)
(link)

Şu iki modele benziyor aradığınız sele fakat renkleri sanırım bu site de yok..

Abi Bi Kaç Tane Link Buldum Ama Beğenir misin Bilmem. Abi Bide Fizik'in Sitesine Costumizer Gelcekmiş Bir Süre Sonra Bekle İstersen.
(link)
(link)
(link)

@Berk Ilgar
Tesekkürler berk, ben sana dogrusunu söyleyim, evet o benim bisiklet.:) Hüseyin kardes resim üzerin de biraz oynama yaptigi icin biraz farkli duruyor. :)

@Hasan SAYLIK
Selenin benzerini buldum ama rengi yok önemli olanda rengi benim icin. Ilgi icin tesekkürler. :in:

• Beğen
@Murat Cömez

Murat abi yanıltmak istemem ama en son gittiğimde sanki senin rengi gördüm diye hatırlıyorum. Bir telefonla arayıp sor istersen erdoğanlar bisiklete :)

(link)

@MustafaNR
Mustafa tesekkürler, prologo ve fizik cok iyi görünüyor onlari arastirmam gerekiyor bakalim olan bir yer bulabilirmiyim. :in: SDG kesinlikle almam.

Geri