Scudo Sports

İşte bu da benim fotolarım ve videom (Arda Serin)

baslayalı tam öğrenmeye yazın basında basladım ... diger herkesede yorum için tşklr

Scudo
bu arada (misti ) ağabeyi yorumda doğru bir yere değinmissin ve sölediklerin içinde saol ağabeyi ;)

kendini güzel gelistirmis tebrikler keske bende senin yasında baslıyabilseydim ne demis atalarımız

AGAC YAS İKEN EĞİLİR

@emiryil

O Kadarda profesyonel bir hareket değil.Rampada yapılanı profesyonel olabilir ama düz zeminde yapılabilir çok zorlanmadan:)

doğru söylüyonda belki yasıma göre yorumu yazmıştır. Bu arada ayberk abi yorumun için saol inşallah bi gün bende baya ii bi bmxci olcam ;)

Süpersin İnş... dediğin gibi iyi bir bmxci olursun :) kararlı olduğun buradan bile belli oluyor :)

Rampalara çıkış ve inişler 10 numara! :D Kendini geliştireceğinden eminim bravo!!! :eek:

brkymstn abi ve zeki abi ikinizede öncelikle yorumlar için tşklr sonrada çooo.k tşk ediorum dediniz şeyler veya diğerlerini yorumlarıda benim için hem zayıf yönümü geliştirmemde hem de hırslanmamda yardımcı oluyo yorum yazanların hepsinede çoo.k tşk ediorum ;;))) );)

Güzel güzel... Yani tamam söz konusu hareket yapmaya gelince yazın başında başlayan biri için kendini hızlı geliştiriyorsun diyebilirim ama asıl tebriğim ortaya ürün koymanda.
Sana "kendini daha da geliştir" diyen arkadaşlar da demekki kendilerini geliştirmişler ama ortada hiçbirşey yokken laf havada kalıyor. Ama sana başarılar diliyorum. Yolun başındasın bir anda birşeyler olmasını bekleme ve unutmaki ne kadar fazla sürersen o kadar iyi sürersin.

• Beğen
Tepkiler: Emirhan Kocamaz
arda devam daha ıyı seyler cıkcak daha fazla hareket yapıyordun neden vıdeo cekıp koymadın...
arkadaslar bence vıdeo bos demeyın ufaklık daha 12 yasında ve yeterınce guclu degıl...emınımkı cogu kısı o rampanın tepesıne cıkabılırse eger cıktıgında korkucaktır ve ınemıcektır bundan emınım...
asagıdan konusması kolay cunku kolay gozukuyor yukardan o kadarda kolay degıl bana ınanabılırsınız ozellıklede 12 yasındaysanız...

• Beğen
Tepkiler: arda serin
@emiryil

Ama bu reklam değilki. Bu kendini göstermektir, bazen kendini gösterirken başkasınada nasıl yapılacağını öğretmektir ;)
Çekinmeyin arkadaşlar fotoğraf video ne varsa bu (bmx) bölümde görmek istiyoruz. Yani o kadar süren var ve hiç mi fotoğraf çektirilmiyor :)

• Beğen
Tepkiler: arda serin
arkadaşlar hpinize tşkür ederim yorumlarınız için anlamlı ve güzeldi ve görkem abi senin benim hakkım daki yorumun içinde ayrıca tşklr ....;)););)

@emiryil

Arkadaşların video istemelerine ben de katılıyorum. Sonuç olarak ben iyiyim diyosun ve herkesin ağzı laf yapar onu da biliyorsun. maden o kadar iyisin o aman lafla değil de Şuraya 2-3 dakikalık bir videonu koyarak göster ne kadar iyi olduğunu. Sana kimse iyi değilsin demiyor ve kimse sana iyi mi kötü mü sürüyosun diye sormadan sen kendini öne atıp ben iyiyim diyorsan üzgünüm bize de kendini göstermen gerekiyor lafının arkasında kalmak istiyorsan.

Ayrıca insanları ayağına çağırmak yerine herkesin ortak takıldığı yer olan yerde göstermen hem senin için hemde senin iyi olduğunu görmek isteyenler için iyi olacaktır. Bunun gerçekleşmesi için gereken tek şey 2-3 dakka bir video çekip yeni bir konu açman ;)

Bu arada flat yapan arkadaşların foto yerine video koymaları hem hareketi anlaşılırlığı hemde görsellik açısında daha iyi olacağıdır ;)

Şu sıralar BMX bölümünde mesaj kirliliği dışında pek fazla birşey yok. Sizin video koymanız hem forumu renklendirecek , başka kişilerin de kendini göstermesini sağlayacak ve bir rekabet ortamı yaratacaktır. Emin olun bu tip etkinlikler laf yapmaktan daha etkili olacaktır.

İyi forumlar
Sinto

Gereksiz mesajlar silinmiştir .

Geri