Scudo Sports

İşte bu da benim fotolarım ve videom (Arda Serin)

A

arda serin

Silinmiş hesap
Arkadaşlar video'yu cep telefonu ile çektiğim için küçük çıktı ama net.İyi seyirler : (link)

Arkadaşlar bu da resimlerim :
(link)

(link)

(link)

(link) (burda bmx si çekmiom yanlıs anlamayın nospik teylvip yapıom :D(HAREKETİN adına dikkat :D)

(link)

(link) ( Arkadaşlar pegler tırtıklı olduğu için bu resimden sonra takla attığımı belirtiyim. :) :D )

Not : Arkadaşlar yaşım 12 ve daha acemiyim :( ama çok çalışıyorum.Baktığınız için sağolun ;)

Scudo
bu arda arkadaslar video daki ses dışardan gelio yani ben eklemedim :DDDD

videoda birşey farketmedim :S trick felan bekliyodumda boş çıktı :D

@emiryil

Haklısın...

Bol bol ''Helal!'' sözü vardı. :)

Bari resimlerin,videosunu koysaydın...

yanllış anlaşılmasın, biraz daha öğrendikten sonra en azından resim değilde hareketleri tamamlayıpta video çektikten sonra böyle bi konu açılması daha doğru olur. birde şeyi merak ettim nosepick tailwhip yapabiliyormusun ?

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ortaç
doğru sölüyosunda şimdi ranpadan dropin fln koymayı ögrendim bu video onun videosu hareket yaptığım videoları en kısa sürede koyarım...

Videodan Bende Birşeyler Bekledim Malesef Boş Çıktı Umarım İlerde Dahada Geliştirirsin Pegleri Değiştir :) Birdahaki Grindte Kötü Sonuçlar Olabilir

• Beğen
Tepkiler: cesim yıldırak
yorum içinde tavsiye içinde çok soal yani ben daha yeni yeni ranpaya ısındığım için şimdilik bu kadar foto lar yanlız kalmasın die ama en yakında rampada tricks göstericem ;))

Hazır Olduğun Zaman Söylersin Bana Özelden Arda Bende Samsung Omnia Var 5mpx Birşeyler Çekeriz Foruma Koyarız Bana Yakın Rampa Beykent Oturuyorum

nosepick tailwhip profesyonel bir harekettir videosunu koyarsan bizede alkışlamak düşer :)

yaşına gore çalışmalar guzel, devamını bekliyoruz, durmak yok!

Daha yaşın ufak önünde çok kat ediceğin yol var.Şimdiden bunları yapıyorsan 2-3 sene sonra belli bi seviyeye ulaşırsın.Başarılarının devamını dilerim.

Resimlerdeki grind i bisikleti rail in üstüne koyup poz için mi çektin o resmi ? Yoksa harbi harbi babalar gibi grind mi attın ? Bence poz için koydun. Zaten gayet belli:).

yok abi yamin ederim normaldede street pegleriyle atabiliyom ama bide bunlarla deniyim dedim hem ben taklı attım hem bisiklet yana kaydı düştü ve dier arkasların hepsine tşklr bide en kısa zamanda iyi bir kamerayla nosepick tailwhip vieo muda koyucam ;;;;;;;;;;;;)

Hareketlerinizi ve çabanızı takdir ediyorum çalıştıkça daha da gelişeceğini düşünüyorum.

Çok tekrarlanan bir şey olacak ama Lütfen Türkçe'nin yazım kurallarına biraz daha dikkat edelim dilimize ve özümüze saygı duyalım. Bunlar bizi ayakta tutan unsurlar.
Öğreten adam olmak istemiyorum ama yağmanın ve yok oluşun en temel unsuru dilin yok olmasıdır. Bakınız Güney Amerika Kıtası birçok farklı kültür olmasına rağmen (Brezilya hariç;orası da Portekizce konuşuyor) İspanyolca konuşuluyor.

doğru sölüyosun dikkat etmemizlazım bilgi içide yotum içinde saol.. ;))

ah canım kardeşim keşke senin yerinde ben olsaydım o skate parkta :(::(:(

ama sende iyisin hırs görüyorum sende :) umarım başarırsın tr den pro adamlar çıkmasını çok istiyorum hemde çok ama çıkacak adamda!!!!

adam gibi adam olsun ;)

arkasından gelenleri küçümsemesin bildiklerini tek tek onlarada anltasın yardımcı olsun arkasından gelenler her ne kadar kötü olup hareket yapamıyor olsada :) ve unutmasınki kendiside öyleydi bir zamanlar :)

Saygılarımla Adana Bmx Team /v\!st!

Geri