Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İŞte Benİm Bİsanim

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
arkadaşlar aranıza daha bugün katıldım..bende 2002 den beri bisan kulanmaktayım..
http://img246.imageshack.us/img246/1826/2108061938xn1.jpg
arkadaşlar bisikletim gerçektende ağır..ben hatta değiştirmeyide düşünüyorum..
http://img238.imageshack.us/img238/8970/2108061940dw9.jpg

arkadaşlar ben kendime daha iyi bişey almayı düşünüyorum..şöyle çok hızlı gidebileceyim..hoş bu bisikletimle saatte en fazla 70km hıza geldim ama ağır olduğu için çok zor geliniyor..ben birazdaha güzel bişey arıyorum ve tavsiyelerinizi bekliyoruöö..

Scudo
arkadasım bi kere agır bisikletle yokuş aşagı daha hızlı inersin bu 1. tavsiyem deltabisiklet yeşilbisiklet... gibi yerlere bak mutlaka yardımcı olurlar
www.deltabisiklet.com ordaki drag ve corratec modellerine bak. bir kere amortisorsüz kadro olmalı daha hızlı gitmek istiyorsan:)

EN ÖNEMLİ NOKTA SENİN BÜTCEN NEKADAR???

Merhaba Sinan;
Bende de seninki gibi çift süspansiyolu bisiklet var, ben de değiştireceğim. Trek marka bisikletlere bakmanı önerebilirim, indirimde halen Yesil Bisiklet'te hatta 3700 modelini peşin 238 Avro gördüm.
Sevgiler

bende beykan a katılıyorum ama butcen daha kısıtlıysa bence kron a da bir bak derim (link) orda inceleyebilirsin tabiki trek alabiliyorsan 6500 den asagı ınme derım ama 6500 altında bısıklet dusunuyorsan bence kronu ozellıklerı ve fıyatı olarak bir gozden gecir derim,eger butcen saglamsa o zaman cannondale,giant,corratec,scott,whistle ve sedona da alabilirsin ama en önemlisi ne kadar bir bütce ayırdın ?

arkadasım sen KRON 1000 MODELİNE bak bide sedona borla modeline en uygunu bu ikisi dier secenekler TREK 3700 3900 VE DE DRAG ın bir modeli var o...
NOT: BİSİKLET FİRMALARI BÖLÜMÜNE BAKMANI TAVSİYE EDİORUM ONALRIN sitelerine girersen ve iletşime girersen yardımcı olucaklardır...

Yukardakilere katılmakla beraber Hardtail bir kadro almanı önereceğim...
Sonuçta şehiriçi ve hafif arazide çift amortisör(Yani yay:p) gereksiz...Boş yere ağırlık...

Saygılar...

johny/TAXI

@johny
@beykan

ben de demiştim zaten:) HARDTAİL kadro almasını:) hemde bastıra bastıra söylüyorum benim başımda var bitane bildiginiz üzere:) bundan sonra kimseye downhill kadrosu aldırmam tavsiye etmem edemem etmiyorum etmicemmmmm:):):):)

@sinan_07
bence tolama yap derim ama kadro satmıyorlar artık öyle bir şansın yok ama

Arkadaslar Sİnanin BÜtÇesİ 600-700 Mİlyon Kendİsİ YazmamiŞ Ben SÖylİyİm:) Öle Cannondale Den Falan Bahsetmeyelİm:):):)

arkadaşlar peki size bir soru?ben bu bisanımı birazdaha güzelletirip yapsam olurmu .yolculuklara ahzırlayabilirmiyim sizce..birazda modifiye...???

@sinan_07
O BİSİKLETE KADROYA MODİFİYE OLMAZ...!

Geri