Scudo Sports

İşte Başladık Salcano City Sport

@Mustafa Hakan MERT

sürüşü çok keyifli mustafa bey. inanın vitesler olsun yapısı olsun rahat bisiklet insana zevk veriyor

Scudo
@Erman Öztürk

Erman Kardeşim, resimlere üzülme problem değil, forma resim yerleştirme işi bilahare öğrenilir, fakat bisikiletin gerçekten çok güzel duruyor. Bu yaz Salcano City Sport'u bir hayli sattı, bir problem gözükmüyor. Beyazda çok güzell durmuş. İyi günlerde kazasız belasız sürüşler dilerim. :)

• Beğen
Tepkiler: Erman Öztürk
Çok güzel bir bisiklet güle güle kullanın :)

• Beğen
Herşeyin tam peki eldiven aldın mı ? :) Bu arada hayırlı olsun. Beyaz almışsın çizmemeye özel göster ;)

• Beğen
bunun arkasına iyi bir bagaj ve heybe aldım bisikletin görüntüsü aha bir güzel oldu ..

• Beğen
Bagaj ve heybeyi nereden aldınız. Ben de Bianchi Miles ile City sport 27 VS arasında kaldım.

Renk uyumu çok güzel güle güle kullanın :) Aynı bisikletin mavi olanından bende vardı geçen sene, forumda fotoğraflarını gördükçe iç çekiyorum... Ben renk uyumu olsun diye gidon ve gidon boğazını beyazla değiştirmiştim, bisikletin havası değişti harika oldu :) Ama sizinkinde böyle bir değişikliğe ihtiyaç yok gibi, belki gidonun beyaz olması gibi ufak bi değişimle güzel görünebilir

• Beğen
Geri