Scudo Sports

İstanbul'da sticker yapan yerler?

IIoytunII

Üye
Tepki
2
arakadaslar tam oalrak nereye acacagımı bılemediğim için buraya actım eyer yanlıs yere actıysam sımdıden ozur dılerım
ama istanbulda sticker nerde yaptırabılrım solermısınızz şimdiden yardımlarınızz için teşekkürler...

Scudo
Oytun konunu daha uygun bir yere taşıdım.
Sticker için reklamcılara gidebilirsin. Onlar folyo kesin yaparlar ve çok uzun ömürlü olur. Ancak tabi ki bir kaç renk kullanabilirsin, herşeyin folyo kesimi olmaz vs vs...
Baskı için ise ozalitçilere uğrayabilirsin. Şeffaf yapışkanlı kağıda baskı alıp kullanabilirsin. Ancak bunlarda da bir süre sonra boyanın çıkması durumu söz konusu olabiliyor. Çözümü ise çok basit. Boş bir şeffaf etiket kağıdını alıp, baskılı olanın üzerine birebir yapıştırıyorsun. Bu sayede baskılı kısım iki etiketin arasında kalıyor. Güle oynaya kullanıyorsun.

ozalit baskıyı beşiktaş'ta yapan bir çok yer var ama folyo baskıyı yapıyorlar mı bilmiyorum

Ozalit için (reklam saymayın lütfen, adamlar ciddi kaliteli ve uygun fiyatlı) Beşiktaş'ta da yeri bulunan Necdet Ozalit'i tek geçerim. Karaköy istikametinden gelirken, Yıldız Teknik Üni.'ye çıkan yokuşun kavşağını geçtikten hemen sonra, üst geçidin altındaki ışıklardan sola girip kolayca bulabilirsiniz.
Tabelacı için bir şey diyemeyeceğim.

Merida reacto 400 bisikletime kadroya fabrika logosu gibi elle kazininca cikmayan kaliteli sticker yaptrmak istiyorum istanbulda varmıdır

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
@jubaAirbrush tekniğiyle boya yapmanızı öneririm. Başka şeylere de başlangıç olur belki.

• Beğen
Tepkiler: Suat Özkul
Reklam, tabela, digital baskı yapan firmalar sticker da yapabilirler diye dusunuyorum

Kozyatağında metro çıkışının hemen ilerisinde Uno copy her tür baskı hizmetini veriyor. Hem kurumsal hem özel bir çok işimde çalıştığım işini güzel yapan bir mekandır. Her kalitede baskı için çözümleri mevcut.
(link)

• Beğen
Tepkiler: cece900
Geri