Scudo Sports

İstanbul'da bisiklet pazarı

sadık özer

Forum Demirbaşı
Tepki
158
Bisiklet
Beldeyama
bütün istanbul bisikletçilerine selam! bir kaç günlüğüne İstanbul'a geldim İstanbul'da bisiklet malzemelerini bulabileceğim mekanlar nereleridir metrobüs ile ulaşım imkanı var mıdır? teşekkürler

Scudo
öncelikle malzeme arayışı için bakıyorum tabi ikinciel bisikletlerinde satıldığı bir yer varsa orayıda merak ettim açıkcası

Öyle bir pazar yok.
Sadece eskici pazarı var dudulluda pazarları kuruluyor orada eski bisikletler bulunabiliyor.

tamam o zaman sanırım benim işimi görecek birkaç adres saraçhane ve sirkeci gibi gözüküyor

çok teşekkürler:) burası hep takibatımızda zaten sadece istanbulda bir kaç günlüne geldiğim için malzemecileri gezmek bana yeter inşallah

@sadık özer
Otogar çıkışının orada köprü altında ikinci el bisikletler satılıyor. Sadece bisiklet değil tabi burası eski Topkapı Bit Pazarı'nın dağılmış uzantılarından biri. Diğerleri nerede bilmiyorum doğrusu.

Hoş geldiniz...

@Salih Dinçer
hoş bulduk teşekkürler peki pazare sürekli mi açık yoksa hafta sonları mı sadece?

Anladığım kadarıyla bisikletin dışında aksesuar ve çeşitli malzemelerde bakmak istiyorsunuz, decathlon spor mağazasını öneririm gezmekten keyif alırsınız, Metro ile Forum İstanbul durağında iniliyor...

@Raif Korkmaz
açılışı orada yaptık zaten gerçekten güzel bir mağaza fakat yinede olgunlaşması için biraz daha vakit olduğunu düşünüyorum

@sadık özer
Hafta sonları açık. Evet Mustafa hocamın dediği gibi çalıntı olma ihtimalleri var. Adama deseniz faturası falan nerede. Bin bir türlü bahane uydurabilir. Arkadaşımın söylediğine göre çok ucuza yeni gibi (!) Bianchi'ler varmış. İşte yeni görünümlü olması çalıntı olma olasılığını arttırıyor sanki...:(

Bu arada Decathlon ile Bit Pazarı arası mesafe çok değil; bisikletle rahatlıkla gidilebilir. Oradan da Vatan'a çıkıp (metroyu takip edip veya binip) Aksaray'dan Bisikletçiler Çarşısı'na gidilebilir. En son hafif tramvaya binip Sultahmet üzerinden (belki de orayı ziyaret ederek!) Sirkeci'ye inilebilir. İstanbul için rota bu:

Decathlon > Bit Pazarı > Bisikletçiler Çarşısı > Sirkeci ya da tersi...:)

@sadık özer
İstanbul ve bisiklet dendimi akla direk sirkeci gelir
aksaraydan kabataş yada z.burnu kabataş tramwayı ile sirkecide in burger king in oradan gir zaten o sokak T şeklinde kalite akıor :D

Yeni duydum, Kartal'da ikinci el bisiklet pazarı varmış. Oranın yerlisi arkadaşlar bilgilendirecektir...

İkinci el bisiklet pazarı nerelerde var İstanbulda ne zaman açık oluyor?

konu ne kadar hortlasada bu bilgiye ihtiyac duyan arkadaslar olucaktir benim bildigim kadariyla bu pazari sahibinden tarzi siteler almis bulunmakta yedek parca arayisi icersindeyseniz sirkecide ki hanlarda bulunan bi kac bisikletci bulunabiliyor ( tam olarak han ismi bilmiyorum esnaflar yardimci olacaktır) ;)

Geri