Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Tolga Gürgün

ali üstad
ve tolga üstad nice yıllara
doğum gününüz kutlu olsun

Scudo
sevgili Tolga ve Emre
doğum gününüzü en içten dileklerimle kutlarım, daha nice yıllar birlikte oluruz inşallah,
grubun durumuna gelince , 2 hafta önce beykoz turu planlayıp buraya yazmdan bostancıdan o yöne gittikleri duyumunu aldım, kesin teyit etmesem de, eğer böyle birşey olmuşsa, grubun durumunu anlamak normal diye düşünüyorum,
ayrıca Osman hocam sakatlıktan döndü ve kartepe diye tutturunca herkes sinmişde olabilir:D
sevgili Tolga muhteşem bir fransız topluyorum, incitmeden yavaş yavaş tadını çıkartarak bakalım sezona nasıl başlayacağız,
saygılar sunarım
sevgiyle kalın(kalın kelimesi de bu inceliği bozduya neyse:D :D :D )

@Ahmet Gökdere

acele etmeden abicim sen işini bilirsin .. herhangi mekanik yada pnömatik problem olursa bir telefon kadar yakınım güzel abim ...:D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Ahmet Gökdere

ahmet hocam yeni bir bombaya hazırlığın sessizliği bu olsa gerek muhteşem fransızı güzel günlerde kullanmanı allahtan niyaz ederim inceliğin ve doğum günü tebriğin ayrıyeten teşekkür ederim a.e.o

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Aslında forumda birşey yazmama kararı almıştım fakat böylesi bir durumda yazmadan edemeyeceğim...
Değerli büyüğüm A.Emre Akçan ağabeyimin ve sevgili arkadaşım Tolga Gürgün biraderimin yeni yaşlarını uzun yıllar hep birlikte sporun ahlaki değerlerine sadık kalarak tanışlığımızı devam ettirmemiz ve zaatiallerinede her türlü yaşamlarında en güzel şeyleri dileyerek kutlarım.... iyi ki varsınız...

Gelecek yazım sadece Sn.Gökdere'nin doğum gününü kutlamak için olacaktır ki
sanırım ona yazılacak mesajlar ayrı bir topikte toplanacaktır... buda bir teklif olsun...

@Hasip Çehre

mehmet boran bey teşekkür ederiz dileklerinizi için hasip bey sizinle henüz tanışamadık ama iyi dilekleriniz için sizde teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Boran
Mehmet Boran Bey çok teşekkürler ..

Hasip Bey'im allah sendende razı olsun ..tez zamanda görüşmek üzere .....

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Boran
sevgili ali emre,vede tolga zanım benim,doğum gününüz kutlu olsun,
nice uzun yıllar,selede oturma dileğile:) :D

tüm zanım benimlerin dikkatine
gurubun durumunda hiiiiç bir değişiklik yok,olmadı,olamazda
aynen devam ediyor,ne demişler:durmak yok,yola devaaam:in: :D
bazı şeker arkadaşların dikkatine,yağmurlu havalarda erime riskleri, var,dikkkkkaaaaat :D :D

bu arada saat değişikliği için ne derseniz arkadaşlar,haftaya 8.30 yapalımmı?

Doğumgününüz kutlu olsun Emre abicim ve Tolga kardeşim, ailenizle birlikte mutlu ve huzurlu daha nice yaşlar geçirmenizi dilerim. Grubu özledim herkese selamlar görüşmek üzere

muhammed ve alpaslan dostlarım çok teşekkürler allah razı olsun alp im ahmet hocam ile gizli görüşüyomuşun galiba telekulağa takılmışınız bende kaset var ama önce unkapanı ya bi göstereyim kaseti

@Ahmet Gökdere

ahmet hocam sabah çıktım yerler ıslaktı yağmurda yağdı tepeören dağına tırmandım geçen seneki 1:57 olan derecemi 1 saate indirdim ..:D afedersin kulak memesine kadar ıslandım :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Tolga Gürgün
Tolga hocam bir başkadır yağmurda tepeören dağına tırmanmak, hep dediğim gibi bir alp dhuez bir monte tepeören , ayağına sağlık abim,

@Ahmet Gökdere

vatan minnettardır....
emme süper devlet olmak idealimizdir...

Geri