Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
Bütün abilerimin ve arkadaşlarımın hayırlı bir Ramazan geçirmesini dilerim, Ramazan boyunca Zeytinburnu Olivium alışveriş merkezinde olacağım çocuklu olanları beklerim, program İftar sonrası başlıyor biraz karagöz biraz ortaoyunu ve meddah kendinize iyi bakın görüşmek üzere...... :)

@ysnymn

bir ege bölgesi maniside benden o zaman ,,

kromoli diyorsun ağır diyorsun
yokuş aşşağı kaptırıyorsun
alu esner sana bir şey olmasın
baldırları karbon kaplattırdım
düz yolda gaz kesmem
tatildenmi şekerim

:D :D :D

@Ahmet Gökdere

başarılar ahmet dostum
benim kız 10 kiloya düştü yol lastiklerinide takınca uçmaya başladı eskisinden daha hızlandı bisiklet tabi asla yol gibi olamaz benim kadro large olduğu için hala daha ağır sayılır ama bir kilo daha indirmek için sadece jantları değil ruble ve disklerde gidecek ve artı sele borusu karbon olacak ve didonda yani 5 parça nerden baksan gene bir bisiklet parası yiyeceğiz
bu arada sekiz kez gittiğim kartepeye artık gideceğimi zannetmiyorum tam da bisiklet istediğim gibi oldu halde nedeni tükürdüğümü yalamıyacağım benim trenlerle işim olmaz ne vakit bisiklete 2 ytl alırlar ve de adam gibi bisiklet vagonu koyarlar o vakit kartepe olur kartepe zirveye çıkıp gelmek 270 km bostancı kartepe bostancı
21 km lik rampayı hesaba katınca bu 270 km 300 km ye eş değer olmakta

@Kudret Kurtcebe

Kudret Baba ,

başka güzergahlar başka güzellikler bulmak lazım ..1 , 2 tamamda 8 kez baymadımı abi ...:) Senin yerinde olsam Erzurum - Trabzon yaparım . Tortum şelalesinde yıkanır kendime gelirim .

Saygılar ,

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Tolga Gürgün

tabikide baydı da genede kendimden şüpheliyim baydımı baymadımı
bu sefer bu bisikleti harbiden 9 kiloya düşürmek istiyorum o vakit sabahın köründe saat 04.00 de evden çıkıp bir 270 km basıp kartepe yapmak istiyorumda bunun için bayağı çalışmam gerekecek malum yaş ilerledi ama bu iş hep aklımda bu olayı arada sırada yapmak bana iyi gelecek çünki zor olanı başarınca insan bir tuhaf olabilir bir kere başarmak benim için yeterli olmayabilir demirbaş olarak bu bostancı- kartepe bostancı yapılabilinir şimdi günü birlik zor tur olarak karşımda duran bu bostancı-kartepe bostancı önümde duruyor senede bilemedin 2-3 kez bu olayı yapmak bence makul bakalım daha çalışmam lazım artı bisikletide 9 a çekmek gerekecek artı malum tekerler yol tekeri olduğu için zirveye taşlık offroaddan o tekerlerle çıkmak durumundayım valla niyetim maşukiyeden çıkıp suadiye tarafından inmek suadiye inişi tam anlamıyla bir bela yolu ama işte gene kaşınıyorum ekim de bu olayı yer altından örgütleyeceğim underground olayları
erzurum diyorsun da tolga dostum ben hiç sevmiyorum bu otobüs olayını günü birlik olmalı ve bir günde işi bitirmeli gidiş geliş bisikletle olmalı şimdi ciddi ciddi bu iş kafamda bakalım hayırlısı bostancı-kartepe-bostancı 270 km çok çalışmam lazım çokkkkkkkkkkk

@hornetYasin ciğim tamamen bıraktım 1 ay, kondisyonum biraz kötüleşsinde Hakan cığım bana yetişsin morali düzelsin istedim, malüm Ramazan ayındayız dostları sevindirmek lazım:D :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ahmet Gökdere

aman gözünü seveyim ahmet hocam 1 ayda köprünün altından ne sular geçer bilinmez sen genede iftardan sonra kartal - sabiha mutlaka çevir abi :)

yeni bir proje üzerinde çalışıyorum . Sizin , kıymetli pro arkadaşlarımın fikirlerini almak istiyorum .. :D :D pendik - bostancı git gel 36 km .. 10 tur atalım diyorum .. kokoreçcilerin oraya her geldiğimizde yarım ekmek yer maden suyu içeriz ..

ahmet hocam ne dersin ? ramazandan sonra bir hafta sonu mutlaka bu turu yapalım . hem bildiğimiz yol denize nazır küfür küfür çeviririz .. :D

lütfen herkes isimlerini yazdırsın ...

• Beğen
@Tolga Gürgün
sevgili Tolga hocam
söylediğin tarzda düz yolda antrenman denemesini bende düşündüm daha önce, bizim niyetimiz 210 km idi, ama 360 fazla olur diye düşünüyorum, makul bir mesafede anlaşırsak neden olmasın, hem Hakan da gelir bize su taşır:D :D :D :D :D :D

• Beğen
@Ahmet Gökdere

asgari müşterekte birleşiriz elbet hepimiz akıl fikir sahibi , okumuş insanlarız :D

6 tur atalım peki 8 saatte

• Beğen
@Tolga Gürgün
Tolga cığım o bahsettiğin mesafe yaklaşık 38-39 arası
6 tur 230 civarı olur, gayet makul, yalnız yola erken çıkalım saat 13.00 e kadar bitirelim, benim tahminim 7 saatte ikimiz yaparız, ama Yasin ciğimi , Mert imi kandırabiirsek sanırım 4.5 satte bitiririiz:D :D :D Ramazandan hemen 1 hafta sonra yapalım, ondan 2 hafta sonrada kartepe yapıp sezonu kapatalım derim

• Beğen
Geri