@hornet
tebrik ederim Yasin ciğim, bizde bugün klasik şile yaptık Ant hocamla, lakin son 15 km de artık iyice yoruldum, geçen haftada öyleydi, ekim 15 e kadar uzun turlara ara veriyorum, artık sabihacıyım 2 aylığına,
gerçekten kendi adıma çok keyifli bir idmandı.bu arada Ahmet hocamla çıkacaklar kondisyonunu bir daha gözden geçirsin lakin onu dün king of the mountain ilan ettim.
Valla Ahmet dizel motor 24 silindir Lokomotif gibi, Cumartesi Sabiha Gökçen antremanında girdim deryarına Kaynarcadan Sabihya kadar zor durdum arka tekerinde. O rüzgarda tempo kesmeden çekti sağolsun.
@Mustafa İçdağabi esas sizi tebrik etmek lazım, ne zaman kopacak Mustafa abi diye bekledim, uzun zaman ara verdiğinizi biliyorum, beni utandırdınız, saygıyla eğiliyorum abi
Ohhhhh herkes bir yandan vuruyor performanslar zirvede bacaklarınıza kuvvet. Yatış modundan dünyaya yeni döndüm bugün itibari ile hazırlıklara başlıyorum, ileride başınıza bela olabilmek umudu ile sevgilerimle : )
@hornetYasin ciğim kartepe sizi kesmez, artık bayanlar çıkıyor oraya (aramızda çıkmayan arkadaşlarımız olsa da) size tavsiyem sabiha dağı hadi üzerine tepeören dağı, kesin deneyin