Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Eh bu birazcık yordu :D Ahmet hocam olmadığı için ort hız 28.5 da kaldı

(link)

Scudo
@hornet
tebrik ederim Yasin ciğim, bizde bugün klasik şile yaptık Ant hocamla, lakin son 15 km de artık iyice yoruldum, geçen haftada öyleydi, ekim 15 e kadar uzun turlara ara veriyorum, artık sabihacıyım 2 aylığına,

@hornetYakışır Yasin ciğim,, benim yokluğumda zorlamayın, ben varmışım gibi yapın antrenmanı rahat olur

@hornetAyıptır yaws zaten nedir senin su kardeşinin senden çektği yaws gözümün önüne sen geliyosun varya kırıldım hatta yarıldım yaws:D :D :D

@STORMERHakan cığım bazıları düşüşe geçer bazıları ise düşüşe bile geçemez:D :D :D :D :D :D :D

@ANT OZAMAN

ant hocam bende buradan seni yüksek ve sürekli performansın konusunda tebrik ederim ...bu ne hız canım benim :) :)

avatarına birde yakışıklı fotolarından birini eklersen sevinirim :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Tolga Gürgün

Tolga hocam eksik olma bu arada
senin eksikliğini çekmedik değil bir daha ki turumuzda mutlaka beraber çevirelim.

bu arada iltifat için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@ANT OZAMAN

Valla Ahmet dizel motor 24 silindir Lokomotif gibi, Cumartesi Sabiha Gökçen antremanında girdim deryarına Kaynarcadan Sabihya kadar zor durdum arka tekerinde. O rüzgarda tempo kesmeden çekti sağolsun.

@hornet

Yasin ' cim ,

Normal vuruşunuzu biliyorumda birde onun altın vuruşu nasıl olacak kafam almıyor :D :D

Altın vuruşta hedef mesafemi , nabızmı , ort süratmi , irtifamı olacak :)

Merakla bekliyor olacağım kardeşim ....

@hornetYasin ciğim kartepe sizi kesmez, artık bayanlar çıkıyor oraya (aramızda çıkmayan arkadaşlarımız olsa da):D :D :D size tavsiyem sabiha dağı hadi üzerine tepeören dağı, kesin deneyin

• Beğen
Tepkiler: spirit
@Ahmet Gökdere

:D :D :D :D :D :D :D :D konu hatta forum kapanabilir bu mesajdan sonrda :D :D yada başkaları kapatır ;)

Bu arada adaş seni pazara satıyorum be naltın vuruşun kralını yapıcam

Macera yarışına katılıcam, yaklaşık olarak akşam 7 gibi başlayan ve 12 saat süren bir macera yarışı : ))))
o yüzden beni bağışla lütfen...

Geri