Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Tolga Gürgün

abi çok iyi olur derim:in: yalnız yaptırdığın kişi ve kullandığı çikolata önemli önemli, ben her uzun tur sonrası yaptırırım,krolar sert yalar cildini tahriş eder güzel abim:D çikolataya doymuş, beyaz rus öneririm,saygılar abim:D çikolata pahalı gelirse süzme yoğurtta olur sevgili abim:in:

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Scudo
@Ahmet Gökdere

güzel abim adresi bana özelden göndermeni rica edeceğim :)

süzme yoğurt fikri çok iyi geldi birde üstüne bülent ersoy tarzı keçi sütü banyosu yaptımmı yokuşlarda gaz kesmeyeceğim anlamına gelir :D :D

benim masaja ihtiyacım var birde esneme hiç yapamıyorum vücut afedersin aynen bir sopa gibi parmak uçlarımı dizime deydiremiyorum abi boyun bölgesinde hep sıkışma var baş ağrısı yapıyor

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Ahmet Gökdere

abi ben bu masaj işinden huylandığım için müdahil oluyorum çikolata fantezinizde var demek beyaz rus falan deyince aklıma başka masajlar geliyo abi evliliğinizi sarsacak masajlardan uzak durun derim

• Beğen
Abi çikolatada fazla yağ var bisikletçi adamın diyetini bozar, ben köy yapımı dut pekmezi öneriyorum.

Birde uyuşan parmaklarınıza ve boyun sertleşmelerine karşı WD40 kullanın abi :D :D :D

@hornet

yasin ' cim şu an atölyeye gidip bir tüp ayak parmak aralarına ve boyun bölgesine sıkmayı düşünüyorum :D

çikolatayla masaj yapsalar yarısınıda ben yerim şerefsizim .. dut pekmezi ve tahin dediğin gibi ideal olacaktır :D

demin ahmet abiye telefon ile uydudan bağlandım ramazan öncesi bu pazar altın vuruş yapalım diyoruz . bizide arkanıza debelenen yaşlı kurtlar olarak alırsanız bahtiyar olacağız .. :D pendik ten feribotla yalova ordan izmir nasipse .. ekip aynı ekip olsun ,

yokuş canavarı sen
iniş uzmanı gaz kesmez Yasin Yaman
tempocu Rower Mert
sat komandosu Dinçer
budy buildingci Kaya
sprinter Ant

@hornet

elbette alaçatıda sörf , ılıcada dalış ,akşamada seaside ' da dans :D :D :D :D :D

arkadaşlar herkes ismini yazdırsın kontenjan stoklarla sınırlıdır

• Beğen
svgili arkadaşlarım
yarın sabah burnumdan ameliyat olacağım,
bayağa et fazlalığı varmış,alınacakmış:D
umarım iyi geçer,belki bi kaç hafta aranızda olmayacağım:(
kendinize dikkat edin:)
200 km,nin vede 45 ortalamanın altına inmeyiiiin:D :in: :D :D
görüşürüz

@hızDoktor geçmiş olsun :rolleyes: Bu vesileyle sen hafiflersinde :D Bişey olursa herşey bir telefon kadar yakın,anladın sen:in:

• Beğen
Tepkiler: hız
@hız

Geçmiş olsun kardeşim .... ..Tez zamanda kavuşalım ...:)

• Beğen
Tepkiler: hız
@ysnymnYamanım varya super oluyor:D Bırde haftada bir crıterıum yapıyoruz ondan sonrada baslıyorum sallamaya enson Andy nın benım öğrencim oldugunu zamanında benım de TDF ye katıldığımı sanıyorlar bu arada Türkiye şampiyonluğu ve milli takımda cabası:D :D :D Sizde burda bir sallayın bin ah işitin:D :D :D İşiniz zor valla nıhahahahaaaaaa:D :D :D

Ahmet hocam bigün seni davet edicem mahalleye yabancı arkadasım ama ben ona türkçe yi öğrettim dicem haberin olsun:D :D :D

Yamanım sende bunu tatmak istiyorsan bir telefon yeter nihahahahahaa:D :D :D

• Beğen
canım pedal dostlarım,
hepinize teşekkür ederim,:)
şuanda hastane odasından yazıyorum,teknoloji sağolsun:D
hepiniz zanımsınız

bu arada,semih arkadaşımızda,sağolsun,refaketci olarak yanımda,herkese selamı var

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Geri