yahu bu aytekin'in makina galiba?
hoşgeldin tırpan kardeş...
üye olur olmaz bu başlığı ve bu fotoğrafı nasıl buldun çözemedim ama yine de hoş geldin... ama kapıyı açık bırakma, rüzgar yapıyor.
tırpan abi bisiklet seninmi yoksa başka yerden buldun da bizimi zarflıyosun?istersen gel beraber tırmanalım uludağa da nasıl tırpancı olduğunu bir görelim
ayrıca sevgili tırpan resimde sen gözükmüyosun biliyosun jokeysiz at yarış bile kazansa geçerli olmuyor ona göre bize çerkez çıkması yapma burası zaten anadolu yakası yol grubu uludağ resmini bize neden koydun onuda anlamadım ama harbiden bisiklet aytekinimin bisikleti
@Ali Emre Akcan
Bende o böyle şeyler yapmaz demiştim sana ama yanılmışım demekki,
Hava yavaşdan kötülemeye başladı , yarın gece bir yerlerde toplanıp kartopu oynayalım çok ucuza kayak yapabileceğimiz yerler biliyorum, çocukluğumzdan beri yaş kaç olursa olsun Küçükyalı altıntepe'deki yokuşlarda poposuna poşeti geçiren kızak keyfi yapar , biz eşşek kadar olduk ama çocukluk günlerini yad edmek için cumartesi gecesi toplanıp biryerlermizi kırmaya çalışacağız.
alp im bence sen ahmet hocamla cumartesi sabah bisiklet değilde kayak idmanı için buluşun yoksa rüzgarda fena uçarsınız alimallah yada tırpan gibi kar lastikleri ile uludağa çıkın
sevgili istanbul yol grubu arkadaşlarım
bu gün moralim çok bozuk malesef kızılaydan psa sonuçlarını aldım
bu sonuçlara göre 0-4 değerleri arasında prostat büyüklüğü 2.47 olmuş 1.1 den buraya geldi pazartesi uzman bir doktora başvurarak ne ilaçlar alacağım konusunda aydınlanacağım işte metabolizma tekledi genetik hastalık geldi beni vurdu dedem prostata 80 inde yakalandı babam dada iyi huylu prostat vardı
bakalım ilaçla sorun azalmaz prostat dahada büyürse kesin ameliyat
@kudu
Geçmiş olsun abi, kafana çok takmamaya çalış artık herşeyi sorunsuzca hallediyorlar kendine iyi bak umarım kısa zamanda atlatırsın tekrar geçmiş olsun görüşmek üzere,
valla bu kartepe yüzünden biliyorum neyse atın ölümü arpadan olsun canı sağolsun kartepenin
@Ali Emre Akcan
ali dostum
iş ciddi pazartesi tedavi başlıyor bu hesapta yoktu bakalım tedavi sonucu ne olacak animallah selenin üstünde yenerim prostatı amstrong kanseri yendi ben mi yenemiyeceğim prostatı yieyyyyyyyyyyt tutmayın beni
dükkanlar fazla açılırsa üşütür ali dostum