Hahahahhaha ben sporcu adamım onu izlermiyim tom cruise ve cuba gooding'in amerikan futbolu ile ilgili bir filmini izledim eh reklam arası gözüme çarpmışşşş
Alp im bak sana Bülent abime diyorum geliyomusunuz diye, Hakan ım nasılsa gelemez yağmurlu havalarda yengeden izin çıkmıyo öksürüyorum diye bahane uyduruyo bide eline dr raporu almış geçen gösterdi bana nem %60 üzerinde bisiklete binmesi sakıncalı diye Tolga hocamda yağışlı havalarda termal yapıyo bi sen bi ben bide Bülent abi artık
@Alp Aslanlafı olmaz Alp im ama üstünü kalın giyin soğuk oluyor, bide uzun mesafede yağmur yersen ıslanan elbiseler üşütmeye başlıyor yağmur varken ya kısa sürmeye gel yada yağmurluk mutlaka giy, hava çok soğuk olmazssa uzun tayt deil kısa tayt daha iyi olur yaz gibi çeviririiz artık Hakan sen gelme
dartanyan öksürdüğünden gelemiyor Alp im ben yatıyorum yarın sabah antalyaya gidiyorum akşama dönüyorum inşallah, bizimkiler beni c.tesi de antalyada biliyor bende sabah bisikletteyim inşallah hadi hayırlısı, iyi geceler
ya foto büyük oldu ama kusura bakmayın beceremedim yani diyeceğim o ki hiç bişey olmaz karda buzda rahat rahat binin nasıl felç oldun sen hayret ettim birde benim bisiklete binerken şekerim düşüyo nappmammlazım ne önerirsiniz teşekkürler...