Scudo Sports

İstanbul üsküdar da bisikletim çalındı

Tepki
0
Arkadaslar Üsküdar yakınlarında bisikletim çalındı, bisiklet bianchi speed 4000 rengi gri , 1 ay önce almıştım, 19 temmuzda çalındı, bisikleti arkadaşa vermiştim gitti ve geri gelmedi bidahaki gün geldi bisikleti çaldırdığını söyledi emin değilim ama doğru söylüyor gibi geldi bana , koşuyolundan üsküdara giderken o taraflarda çalındı sanırım gören haber verirse çok sevinirim. zincirin altında siyah shimano bant var iyi takıldı çıkarması zor oradan tanınabilir, sele altı çantası da vardı da onu çıkarmışlardır , selesi kırmızı beyaz, parçalamamışlardır umarım bisikleti

Scudo
çok geçmiş olsun seri numarasını polise bildirmeyi ihmal etmeyin. Umarım bulunur bisikletiniz.

Gecmis olsun. Bizim oraya yakin biyer. Umarim bulursun bisikletini.

Her halükarda polise bilgi verin. O zaman arkadaşınızın doğru söyleyip söylemediği daha anlaşılır. Eğer gerçekten de çaldırdıysa sorumluluğu olmalı.

Büyük geçmiş olsun.

Umarım arkadaşın pişkin pişkin "bisikleti çaldırdım geçmiş olsun" demekle yetinmemiştir..?

sağolun arkadaslar, arkadas parasını vercem demisti 1 hafta süre verdim sonra kıvırdı, bisikleti bulcam diyodu ama kac gündür gelmiyo buralara ben de polise gitmistim ama iyi düsün arkadasınla da konus dedi ama o da gelmeyince onu polise vermeye karar verdim

Geri