Özel mesaj atamıyorum mesaj adetim yetersiz, bendede yol modeli var mayısda aldım tek seferde toplam 44 km yaptım bende iki kere acarlar rumeli feneri yaptım gitgel durmadan tek seferde yaptığım en uzun yolda bu oldu.
Genel olarak nasıl bir antrenman izliyorsun, özel bir programın var mı ? Günde ne kadar pedal çeviriyorsun. Destekleyici olarak bisikleden başka birşey yapıyormusun. Hani belki pedellaamayan adam bilmez ama (bende mayısdan önce söylesen anlamazdım hani sürünce insan anlıyor insan) 40 km/h ile 3saat pedallamak harbiden çok iyi .
Selamlar , antreman konusunda kesinlikle 2-3 saat önce sağlam bir yemek yiyorum..Pilavsız asla diyebilirim ...Antreman ise o gün ki durumuma bağlı kendimi iyi hissedersem sınırlarımda sürüyorum..Kendim kötü hissedersem kadanslı ama yavaş gidiyorum..Ben her akşam selenin üstündeyim günlük minimum 50 km max 100-120 km buluyor...Hatta bugün oruçlu olmama rağmen 80 km çevirdim , tabiki biraz susadım Bu işin sırrı vitesi verimli kullanıp bacakları seri çevirmede saklı..Yüksek kadanslı kullanmak şart..Zaten her akşam kadansımı arttırmaya yönelik çalışıyorum..Esenler-rumeli kavağı benim en sık yaptığım rota mesela karaköy'ü geçtikten sonra beşiktaş'a tam ulaşmadan bir düzlük var..O düzlük mesela benim sprint alanım Sürekli o yolda sprinte kalkarım 2-3 km dahi olsa hızımı arttırmaya çalışıyorum..Şuan max 57 km yi görmüştüm..Düz yoldaki max hızımı 58-59 km çıkarmaya çalışıyorum...Destekleyici olarak bisikletten başka yaptığım bir spor yok..Zaten bisiklet için yapılacak en iyi şey zamanını onun üstünde geçirmek , onu sevmek rampa gördüğün zaman yolunu çevirmeyip inadına savaşmak hatta yorulup başından terler akacağını bile bile düz yoldan değilde rampadan devam etmek diyebilirim..Bu yazdıklarıma ek olarakta bisikletimin her parçasını kendi vucuduma göre ayarladım...Sanki benim bir parçammış gibi hissediyorum Buda çok önemli altınızdaki bisikletin ergonmik ayarlarının doğru olması performansa yarı kadar olmasada çok etki ediyor...İyi forumlar..