Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstanbul Sazlıbosna barajı,Şamlar köyü,Çilingir köyünden hadımköy.

semih59

Forum Bağımlısı
Tepki
1.405
İsim
Semih Saygın
Bisiklet
Scott
Bugün 3 Arkadaşımla İstanbul Bahçeşehir asmalıevler mevkiinden araziden sazlıbosna baraja oradan sırası ile Şamlar,sazlıbosna,Çilingir köylerini pedallayıp hadımköy sırtlardan tekrar bahçeşehire döndük forumdaki arkadaşlar gitmek isterler ise özellikle arazide,toprak ve çamurlu uzun mesafeli yollarda tadına varacaklardır bir nebze adeta kendimi doğa içinde buldum.İstanbul şehir içinden bu parkurda pedallamak isteyen arkadaşlar Halkalı tren istasyonu caddeyi takip edip altınşehir yolundan kayabaşı köyüne oradan aşağı sazlıbosna baraja ve şamlar köyüne gidebilir.İsteyen arabasına bisikletini koyup gelip sonra pedallayabilir.Daha sert arazi parkuru arnavutköy mtb parkuruna çıkabilir orası bayağı sert parkur.Mtb şart bu toprak yollarda Saygılarımla.DSCF5279.JPG DSCF5286.JPG DSCF5304.JPG DSCF5309.JPG DSCF5317.JPG DSCF5321.JPG DSCF5325.JPG DSCF5329.JPG DSCF5336.JPG DSCF5345.JPG DSCF5346.JPG DSCF5364.JPG DSCF5374.JPG DSCF5379.JPG DSCF5384.JPG DSCF5388.JPG DSCF5397.JPG DSCF5400.JPG

Scudo
Merhaba, bende ıspartakule mevkiinde oturuyorum. Katlanır 20" KRON bisikletim var. Yol tipi ve güzergah uzunluğuna göre Bu tarz tura katılabilir miyim? Düşüncelerinizi alayım.

• Beğen
Tepkiler: semih59
Bu konu böyle kaynayıp gitmemeli.

Ben Bahçeşehir Atatürk Lisesinde okudum. 2006'da mezun olmuştum (bir sene uzatarak). O zamanlar okul, Bahçeşehir'in dışındaydı. Sonra etrafı binalarla çevrilmiş.

Bir kere okulun arkasındaki tepelere de tırmanmıştık (insan kendini Tunç Fındık zannediyor bir iki saatliğine de olsa).

İstanbul'da şehirden uzaklaşmak neredeyse imkânsız hale gelmiş. Her biri -nüfus bakımından- bir şehir büyüklüğünde olan ilçelerin birinden çıkmak isterken ötekinde buluyorsunuz kendinizi.

Şanslısınız ki hâlâ betonla kaplanmamış, çimene basıp toprağa dokunabileceğiniz yerler var yaşadığınız bölgede.

Bu çevreyi birde sizden görünce daha hoş oldu :)
Güzel bir gezi olmuş.Ayağınıza sağlık.

• Beğen
Tepkiler: semih59
@abdullah demir

Katılabilirsiniz bir arkadaşım katlanır bisikleti ile Keşan doçek in düzenlediği keşan mtb parkurunu tamamladı.Katlanır bisiklet ile uzun turlara çıkanlar var

Geri