Scudo Sports

İstanbul-Kartepe Turu 125Km 4.28dk

soru
otelin oraya mı tırmandınız ? eğer oraya kadar yarışla tırmandıysanız
orası 18 km dir ve 1300 rakımdır
esas kartepe zirvesi 1640 dır ve offroad yoldan çıkılır ve yarışla çıkılamaz 10 mayısda otelin oraya çıkıldı ve 5 temmuz da carbon scale scott 30 mtb ile bu yolun 18 km si pedallayarak durmadan ve 800 metrelik keçi yolundan bisikleti sırtladığım gibi çıktım ve ikinci gidişimizde zirveye çıkan yolu tesbit ettik
2 ağustosda offroad yoldan çıkılacaktır kuzu vadisinin giriş kapısından giriyorsunuz ve önce toprak yol sonra 5 km lik rampa geliyor bu yolda yarış gitmez bol kayalıklı toprak yoldur gerçek kartepeye 1640 a ordan ulaşırsınız
5 temmuz sonuçlar
18 km durmadan mtb ile bülent bayer kardeşiniz 1 saat 20 dakika da çıkmıştır
bendeniz bir saat 50 dakikada çıktım 18 kmyi ondan sonra otelin sağından aşağı inerek çamura saplandım ve teleferiğin oraya gelerek
800 metre yağmura çamura rağmen bisikleti sırtladığım gibi 1640 a çıktım resimleri görebilirsiniz

genede siz gençleri kutlamak lazım başarınızdan ötürü esen kalın genç dostlar

robocop
çavuş steiner :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

Scudo
@kudu

Merhabalar,

Evet biz yol bisikletimizle bostancıdan kartepe otelinin oraya çıktık zaten polar saatimdede rakım gözüküyor 1296 diye yol bisikletimizdeki arka dişli sayısı 23 idi bu işimizi zorlaştırdı. zaman olarak ileriki tırmanışlarda daha aşağıya inecektir ilk çıkışımız olduğu için tanıma olarak sayabiliriz bunu.

Çok teşekkürler, sizide tebrik ederim performansınızdan dolayı mtb yle belki bir gün beraber çıkma şansımız olur.

Sevgi ve saygılarımla. . .

dostum
birlikte zirvenin tadını çıkaralım derim zirveden inmek istemedim aşağıdaki bulutlar beni çok etkiledi ayrıca nefis bir oksijen vardı aşağı
indiğimde hafif bir baş ağrısı hissettim

bende kartepeye çıkmış biri olarak sizi tebrik ederim kudret abi ne diyosun bizde gidelim mi gebze-dilovası hereke-izmit yoluyla kartepeye var mısın???

@cagan0403

evet bu işi yapacağız vakti geldi d -100 den gitmece
saat 06.00 da topuklamaca eylülün son pazarı uygun dönüş doğu ekspresi

beyler tebrikler birinizi gördüm birkaç kere mtb yarışlarında güçlü yası var ama ism olarak çıkartamıyorum yani hangi yasin olduğunu diğerinidi görmüşümdür istanbul yol gurubunda ama çıkartamıyorum.....
yol bisikleti ile gitmek iyi cesaret ben o yola vurmazdım bisikletimi neyse
başarılarınızın devamını dilerim rakkamlarla konuşuyorsunuz....

@kudu

Bir de öyle deneyelim di mi ama:D
Güzel olur doğrusu ben şimdiden varım
Bu arada arkadaşlarımı kutluyorum. Çok güzel bir performans.
Nice turlara...

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
@Aytekin Erzan

Beni kackar yarışlarından tanıyor olabilirsiniz adaşımıda anadolu yol gurubundan olabilir, ben 23 adaşım 25 yaşındayız içimiz yanıyor valla :boese157: :D

@kudu

O güzel doğa manzarasının fotoğraflarını çekmeden, o buz gibi sulardan tadımlık içmeden Kartepenin tadı anlaşılmaz.
Sonuçta bu bir gezi değilmi, tırmanma yarışı değil öyle değil mi, eğer yarış ise o zaman işler değişir.

Ancak Yasin arkadaşımızın yaptığı çok büyük bir başarıdır, kutlamak gerekir. Kadıköyden-Kartepe yapmışlar. Eğer bu bir yarış ise Yasin arkadaşımızın başarısı sizlerinkine nazaran çok daha fazla olmalı. Eğer yarış değilse; niye dakika ve saat bilgileri her daim sunuluyor. :)

@Süleyman Uzunköprü

:) Antrenman.
Benim hiç anlamadığım bir olay ise, "yol yarış bisikleti" kavramı. Sanki yol bisikletine binilince yarışılıyormuş gibi bir izlenim hakim forumda. Arkadaşlar güzel bir biniş gerçekleştirmişler ve yol bilgilerini bizimle paylaşmışlar. Neyin tartışması içindeyiz anlamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: yasinymn
Gerçekten tebrikler. Müthiş basmışsınız. Ayağınıza sağlık.

@Süleyman Uzunköprü

süleyman dostum seni 2 ağustos günü yarışa davet ediyorum çünki benim bütün pedalşörlerim yarışacak mtb ile biz yarışırız rampada darub budur ayrıca
yarış bisikleti senelerce kullandım onunlada sizlen yarışırım burdan kartepeye kadar dostum evet mtb ni al ve bizle yarışa gel bakalım

dostum
ilk ateş sen ettin elim yakanda ona göre

@kudu

02/08/2009'da 20-25 kişilik bir grup Garipçedeyiz. Bir daha turunuz olursa ona katılırız. Kardeşim, yeğenim ve ben katılırız. Ateş etmek ne haddimize, ancak gül uzatırız biz.

• Beğen
Tepkiler: Faruk UZUNKÖPRÜ
@Süleyman Uzunköprü

ben kalın kafalı bir adamım bana ateş ettin bunun
bedelini durmadan mtb ile 21km rampayı çıkacaksın bende orda olacağım bana borçlusun arkadaşım biz bu pazar durmadan 21 kmyi topuklayacağız yağmur çamur demeden darub budur
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

@kudu

Bu Pazar arkadaşlarla sözleştik 20-25 kişi Garipçe köyüne denize gideceğiz. Daha önceden söyleseydiniz, uça uça gelirdik. Ama durup bir resim çekmeninin, iki yudum su içmenin zararı nedir anlamadım, yarışlarda bile isteyen durur isteyen gider, sonuç önemlidir öyle değilmi?

@Süleyman Uzunköprü

Biz iki adaş ( hep ben yazıyorum ama :) ) performans olarak yüksek düzeyde sayılacak bir tur yaptık, Bu bizim için dayanıklılık antrenmanı, verilen sayısal değerler ise ilk önce kendimizi sonra sizlerin değerlendirmesi için uygun olduğunu umuyorum.

Benim hiç anlamadığım bir olay ise, "yol yarış bisikleti" kavramı. Sanki yol bisikletine binilince yarışılıyormuş gibi bir izlenim hakim forumda. Arkadaşlar güzel bir biniş gerçekleştirmişler ve yol bilgilerini bizimle paylaşmışlar. Neyin tartışması içindeyiz anlamıyorum.

@çirkin

Teşekkürler

Geri