Scudo Sports

İstanbul-İzmir

Zekeriya Gecenoğlu

Daimi Üye
Tepki
552
Arkadaşlar merhaba bu hafta içi İstanbuldan çıkıp İzmire gitmeyi düşünüyorum.Ama karar veremediğim nokta Yalova-İzmir mi yoksa Bandırma-İzmir yapsammı düşünüyorum.Yada daha başka güzel önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.Daha önce Yalova-Bursa yaptığımdan Bursaya kadar yolları biliyorum.Konaklamayı düşünmüyorum.Daha önce gitmiş görmüş bilen arkadaşlar varsa yolların durumu açısından bilgi verirse çok sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Barış Özkan
Scudo
kardeşim delirdin mi sen:)
senin ateşin çıkmış hemen bir doktora görün. karbonu aldın uçuyosun yakında kanat da taktırırsın artık.
neyse Allah yardımcın olsun. güle güle git gel.

Zekeriyacım

Haritada
Bardırma - İzmir 278 km
Yalova - İzmir 396 km gözüküyor.

Bu durumda Bandırmadan gitmen daha iyi olur sanırım.
23,5 km ortalama ile gidersen 12 saat sürer + verdiğin molalar.

Motosikletim olsaydı sana eşlik edirdim :D :D

kolay gelsin

Allah kolaylık versin umarım başarırsın :D

benim de cok istedigim bi tur ama yeterli kondisyonum yok eylul ekim gibi bende gitmeyi dusunuyorum yolunuz acik olsun

kolay gelsin arkadaşım....bende düşünüyorum bu turu ama eylül ekim gibi...şu anda bisikletim yok..ama olsaydı gelmeyi ciddi anlamda düşünürdüm...yolun açık rüzgar arkanda olsun...

zekeriya abi bizimle İzmir'e gelme işin eğer yatmadıysa Samet'in bana da tavsiye ettiği güzergahı yani senin de ikinci alternatifin olan bandırma-izmir'i dene derim..?

@Nostoc Domenica

Kardeş yarın sabah yola çıkıyorum Bandırma üzerinden gidicem.Bakalım kardeş hayırlısı :D

İzmirli arkadaşların karşılamasını isterdim ama çok geç kalabilirim bakalım yolun durumuna göre :D

ehehhe sabredememişsin zekeriya abi çalışmıyo olsaydım gelirdim abi ama malum iş ve enim iş durumu karışık işler yarın antepe uçuyorum yine seyahat durumları :) bandırma üzerinden gidiceksen hemen rotayı söyleyeyim abi yarın sabahta ararım telden gerçi daha detaylı bilgi veririm :)

bandırma - gönen - balya - ivrindir - bergama - dikili - aliağa - foça - menemen - ve ve ve izmir :) susurluk balıkesir akhisar manisa yolunda çok fazla kamyon olur bu yol biras daha tenha orman içi yol ;) 18 temmuzdaki izmir turunada bekliyoruz bu turdan yara alıp ben gelemiyorum deme sakın :)

kardeşim şimdiden tebrik ederim.Kazasız belasız gitmeni/gelmeni dilerim.

ağustos eylül gibi bende o yollarda olacağım.bakıyorum ki birçok arkadaş bunu planlıyor.buda kalabalaık olacağız demektir.şimdiden sabırsızlanmaya başladım.sanada bol kuvvet dostum.işin ucunda izmir varsa gerisini düşünme:)

Geri