Scudo Sports

İstanbul-İzmir Tek Başıma (300 Km 14 Saatte)

@Barış Özkan

Yok kardeş taş gibiydim :D hatta şöle söyleyeyim günde 450-500 km yapabilirim diye düşünüyorum.Sadece problem uykusuzluk dikkat bozuluyorrr:(

• Beğen
Tepkiler: Barış Özkan
Scudo
@karamuratt

Rahatlık konusunda tabiki otobüs ama zevk dersen tartışmasız bisiklet :in:

madem 300 den sonra 450 500 de yapardın bekliyoruz 18 temmuzda 400 km yi tamamlamaya :)

Tebrik ederim.Çok güzel bir tur olmuş.300 km'yi tek başınıza çok büyük bir cesaret ile tamamlamışsınız.Ayaklarınız dert görmesin.Turlarınızın devamını dilerim.Sağlıcakla kalın.

ortalama hızınız neydı ? km saatının degerlerını paylasırmısınız :)

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
tebrikler güzel gezi olmuş:)

Gerçekten tebrikler zira gayet iyi bir mesafe! :in:
Ayaklarınıza kuvvet. Kazasız belasız nice 300 kilometreler dilerim. :)

@sonEr´´

Zekeriya Bey ,

Bende merak etmiyor değilim doğrusu :)

Selamlar ,

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
paylaşım için teşekkürlerr... gps işi baya dikkatimi çektii güzel ve önemli bir tedbir pedallarınıza sağlık ...

virgülünü atlamadan okudum ve gerçekten çok heveslendim gerçekten çok güzel bir macera

çok güzel bir tur olmuş fotoğraflar az ama yazdığın yazılar tamamlamış çok tşkrler...

kaska takılı olan ayna çok başarılı ,
çok güzel bir gezi olmuş ekipmanlar tek başına çıktığın yolculukda güvenle yol olmanda büyük bir etken olduğunu düşünüyorum . Saygılar..

Bravo zekeriya..Buradaki arkadaşlara kendi özelliklerinden de bahsedersen bunu nasıl başarabildiğini daha iyi anlayacaklardır.Uzun yolda bisiklet üzerinde olmak birçok tehlikeyi beraberinde getiriyor.Özelliklede sıcaklık susuzluk bir anda tüm dengeleri altüst edebilir.
Zekeriya bir sporcu olduğundan, bu tür performansları yapacağı belli başlı antremanlardan sonra gerçekleştirebilir.Yeni katılımcıların bu konuyu göz ardı etmemelerini rica ediyorum.
Performans için tekrar tebrikler..

dostum zekeriya 300 km bir günde tebrikler sonunda dileğin gerçek oldu
nice 300 lere

:in: :in: :in: :in:

Geri