Scudo Sports

İstanbul-Eskişehir | Tamamlandı [Bol fotoğraf içerir]

@hashus1099

Dinlenmeden giderseniz tek günde olur o iş :) Biliyosun ilk turum olduğundan baya acemi işi oldu. Krem mirem sürmeden çıktık yola. :) Tekirdağ gibi :)

@MertAhci35 ;);)

@karaduman61 Ben teşekkür ederim Emin. Turun tadını iyleştiren insanlarla olan iletişim zaten. Aksi halde çok yavan geçerdi benim için.

@Uğur Recep AKGÜL Teşekkür ederim Uğur. Yakın zamanda bir plan yok. Zor oluyor bu tarz turlara zaman ayırman. Özel sektörde çalışıyorsan hele...

@Kerryn Teşekkür ederim Enes.

@Alp@y Tatlısu Sağol varol Alpay :)

Scudo
Ayaklarınıza pedallariniza sağlık :) Güzel bir tur olmuş gibi :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selam O mavi üstlü abi aslı bisikletteki volkan abi ben ona hep yaptırıyorum bisikleti ama adamlar işini iyi yapıyor.

Ben bu yazıyı zaten okuyup beğenmişim sanki daha önce hiç okumamışım gibi geldi ilginç

Öncelikle tebrikler, bravo, maşallah, vb. bütün güzel sözleri peşi sıra yazayım baştan :) Yazını okudukça birçok ortak nokta olduğunu gördüm, birçok kişinin hayatında... Küçüklüğün, gençliğin kırsal kesimde, özgürce doğanın içinde geçtikten sonra okul için İstanbul'a gelip burda kalmak ve sonra da giderek buraya kök salmak, ama içinde doğaya olan özlemin giderek artması :( Toprak çekiyor beni diyorum, belki de yaş ilerlediği içindir :)
Serdar Kılıç'ı, Air Crash İnvestigation'ı ben de çok severek, ilgiyle takip ederdim zamanında, uçak kazasının neden olduğu araştırılıp en sonunda hiç akla gelmeyecek bir nedenden ortaya çıkması... İşyerinde işten fırsat bulup (bazen de biraz kaytarıp :)) forumu, tur yazılarını okumak... Sonra 19E! Tam 74 durağı olan, kıvrıla kıvrıla Anadolu yakasının yarısını dolaştıran, kalabalığı metrobüsü aratmayan otobüs, en sonunda araba aldırdı bana... Şimdi bile 19E görsem içim korkuyla ürperir :)
Yazın inşallah ilham olur bana, en kısa zamanda seninki gibi bir tura çıkmaya vesile olması ümidiyle tekrar en büyük tebrikler sana :tskler:...

Geri