İstanbul ekibiyle büyük ada turu

KevSerSeri

Forum Bağımlısı
Kayıt
2 Ağustos 2006
Mesaj
1.351
Tepki
3.345
Şehir
Ankara
Sevgili Bisikletseverler! Öncelikle belirtmeliyim ki Ankara'dan geldiğim için en uygun başlık bu sanırım. Şimdiye kadar defalarca geldiğim İstanbul’da bir türlü gitmek nasip olmayan BüyükAda’ya gitme mutluluğunu bana yaşattığınız ve bu güzel günde bisikletli yada bisikletsiz bana eşlik ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Teşekkür kısmını genelde sona bırakırdım ancak bu sefer böyle bir giriş yapayım dedim. Saatlerin bir saat ileri alınmasıyla sabah etraf karanlık. Nasıl olsa hava güzel olur diye İstanbul’a cıbıl gelen Kevser’in donmayım diye bir o tarafa bir bu tarafa gittiği zamanlar. Atrium’un önünde Niko’yu bankta oturup beklerken o da beni otoparkta bekliyormuş. Anlayacağınız boşuna dondurduk kalıbı hahahah. Niko’nun sakatlığı henüz geçmediği için bu tura katılamıyor. Ama sağ olsun Kabataş’a kadar gelip ekiple selamlaşıyor.

(Niko’cum sabahın köründe üşenmeden beni gelip aldığın ve koca İstanbul’da iskeleye kadar bıraktığın için teşekkür ederim. Tanıştığımıza memnun oldum. İnşallah bir dahaki sefere birlikte pedallıcaz) İstanbul’a gelip de tarihi yapı göstermeden olmaz. Havanın kapalı olması bizi biraz tedirgin ediyor. Bu yüzden üst üste iki mont giymek zorunda kaldım. Yaşasın iki bayan ortalığı talan edicez derken turu organize eden Banu’nun rahatsızlığı nedeniyle bizlere katılamaması büyük talihsizlik oldu. Banu gitmeden bir hatıra fotosu alalım dedik. Yüzünden de anlaşıldığı üzere cidden iyi değil. Banucum büyük geçmiş olsun. Canım kendine dikkat et. (Ayrıca bisikletini esirgemediğin ve güvenip bana emanet ettiğin için teşekkür ederim.)

Serdar - Banu - Ben. İki turuncu bir arada. Kevserseri ile Başparmak Mert. Martılar sarmış dört bir yanımızı ve işte bisikletlerimiz! Millet ellerindeki poğaçalarla onları beslemeye kalkınca adaya kadar bize eşlik ediyorlar. Şunların şirinliğine bir bakın! Göksel –Ben – Mert (Yahu Göksel siz nereye kayboldunuz hemen. Ben gittiğinizi bile anlamadım. Vedalaşmaya bile fırsat olmadı.) Yine tek bayan ben kaldım. Ama bir fark var. Bunlar İstanbul’un Beyleri ehehe. İşleri olduğu halde kısa süreliğine de olsa geziye katılan herkese teşekkürler. (İsimlerle yüzleri henüz bağdaştıramıyorum kusura bakmayın.) Haydi adanın tanımını yapalım. Dört tarafı denizlerle çevrili kara parçası. Aynen öyle. Dön dön deniz dön deniz hahaha süper bişi. Yeşil ve mavi bir arada. Bayıldım ben bu parkura…

Avrupa'nın açtırmaya çalıştığı meşhur Ruhban Okulu. (Hadi oraya da tırmanalım dediğim de seni İstanbul’a alalım diyenler yok vazgeçtik sen Ankara’da kal en iyisi demesinler mi hahahah.) Ekibin tamamlanmasını beklerken durduğumuz yerde durun durun kıpraşmayın diye bağırıp foto çekmeye çalışıyorum. En güzel gözlü hayvan nedir? Tabi ki eşek! Aya Yorgi’yi durmaksızın tırmandıktan sonra hararetimi atmaya çalıştığım bank. Zor kendime geldim… En son suuuuu diye böğürdüğümü hatırlıyorum. Temiz hava, bol oksijen, deniz ve ağaç. Başka ne ister insan! Ne güzel de takip ediyor tırtıllar birbirini değil mi? Ta ki biz fark etmeden masayı üzerlerine koyana kadar. Bir güzel manzara daha. Güzelim ağacı görünce dayanamayan ben tırmandım. Sormayın beğenerek aldığım yeni taytımın her yeri çamsakızı oldu yapış yapış ahha ehhe ohoh. Yeni arkadaşlar daha geliyor aramıza ve işte tırmandığımıza değmiş dedirtecek güzel yiyeceklerle donatılıyor soframız!

Köfteleri hemen hüpletmişiz. Bu sefer piyaz fotosuyla idare edin. Hoyyy tadı muhteşemdi. Mert’in mutluluğa bir bakar mısınız? (Nerdeyse tur boyunca montumu sırt çantasında taşıyan Mert’e çok teşekkür ediyorum. Beni büyük bir yükten kurtardın. Sağ olasın Mert!) Yaşasın artık tek bayan ben değilim. Burcu ve Gönül arkadaşlarımız sayesinde. Yaşasın bayan dayanışması eheh. Keyif takımı. Nerde mola versek sigara yaktılar. Ahanda buradan şikayet ediyorum. Cık cık cık hiç yakıştıramadım çok ayıp. Tamam ben hallederim diyen garson ne güzel çekmiş değil mi. Yukarıdakilerin kafası çıkmamış.

Kabataş’a dönen tayfa burada. Diğer arkadaşlarımız ile vedalaşıp ayrılıyoruz ve işte böyle bir şehirle olan tanışmamın, süper bir turun daha sonuna gelmiş bulunuyorum. Siz sıcak kanlı pedalcılarla tanıştığıma, aynı mekanda pedal bastığıma inanın çok sevindim. Belleğime kazınan muhteşem bir gün geçirttiğiniz, muhteşem karşılama ve ağırlamanız için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Bisikletli, bisikletsiz hiç fark etmez. Gönüller bir olsun yeter. Zahmet edip gelen herkese çok teşekkürler. İnşallah ilerleyen zamanda sizlerle yeniden buluşacağız. Ha nerede, ne zaman, kimlerle onu bilemem. Ancak çok daha kalabalık olacağımız ve daha çok eğleneceğimiz kesin.

Sağlıcakla kalınız
 
Scudo

Ediz Tevfik Özgan

Forum Bağımlısı
Kayıt
26 Ocak 2006
Mesaj
1.141
Tepki
972
Şehir
BURSA
çok güzelbir doğada okadar güzel insanların güzel gezisi herşey için teşekkür.
 

Banu B.

Forum Bağımlısı
Kayıt
3 Şubat 2007
Mesaj
654
Tepki
306
Şehir
İstanbul
ooooo.. işte budur albüm eline sağlık.. uğraşın belli oldu güzel sözlerin için ne yaptım valla bilmiyorum kuzum bisikletin lafı olmaz...

ayrıca o fotoyu çekip yüzümü öyle gördüğümde, bana sileceğine dair söz vermiştin ve gülmeye çalıştığım daha başarılı bir pozumu koyacaktın aşk ol aşk ol aşk ol.

ne denli foto delisi olduğumu ve beni cümle aleme rezil ettiğini untumayacağım: BEN ankaraya gelince benden kaç ki, paparazzi bir poz yakalamamayım

eline sağlık... mümkünse o pozu değiştir...
seni ilk gördüğü 20 dakikada seven arkadaşın BANU(zaten devamında görüşüp, bozuşmaya vakit bulamadık )
 
  • Beğen
Tepkiler: KevSerSeri

KevSerSeri

Forum Bağımlısı
Kayıt
2 Ağustos 2006
Mesaj
1.351
Tepki
3.345
Şehir
Ankara
Banucum inan o fotoyu sildim. Bu ikinci çektiğimiz. Sen hah bu oldu dediğin için koydum. Yoksa bu konuda ben de çok hassasımdır. Bayan bayanı anlar ne de olsa ehhe...
 

KevSerSeri

Forum Bağımlısı
Kayıt
2 Ağustos 2006
Mesaj
1.351
Tepki
3.345
Şehir
Ankara
Nasıl yani nerede? Toplam 40 tane foto yükledim ve siz hiç birini göremediğinizi mi söylüyorsunuz bana... :eek:
 
  • Beğen
Tepkiler: felis911

Fatih Buzgan

Forum Bağımlısı
Kayıt
10 Ekim 2004
Mesaj
2.562
Tepki
3.085
Şehir
İzmir
Güzel fotolar, bol bol foto çekmişsin yine :)
Özlediğim yüzleri görmek sevindirici, paylaşım için teşekkürler Kevser'cim.
 

Ozan Güven

Forum Bağımlısı
Kayıt
1 Ekim 2006
Mesaj
669
Tepki
201
Şehir
Avrupayakası
kevser eline sağlık salı dedin salı günü fotolar geldi herkesten aynı performansı bekliyoruzz , mert abi den gönülden ama daha çok bekliycez galiba:D
 

KevSerSeri

Forum Bağımlısı
Kayıt
2 Ağustos 2006
Mesaj
1.351
Tepki
3.345
Şehir
Ankara
@klavyem3

Bende hepsi gözüküyor alla alla... :rolleyes:

Düzeltmem imkansız ama. BF'de bu düzenle butonunun kaybolmasına illet oluyorum yahu. Ben şimdi hangisi ne, nerden bulup da düzeltiyim. Bende hepsi açılmış gözüküyor ayrıca. Neyse gördüğünüz kadarıyla idare edeceksiniz o zaman...
 

Serkan Taşdelen

Forum Bağımlısı
Kayıt
27 Şubat 2006
Mesaj
2.660
Tepki
4.807
Şehir
Türkiye
Sevgili Kevser süper fotoğraflar, ellerine sağlık.
İstanbul grubuna da çok çok teşekkürler. Çok güzel bir gün geçirtmişler sana. :):) Gözlerinizden belli oluyor.

Sevgiler...
 

tırt kaptan

Forum Demirbaşı
Kayıt
30 Temmuz 2006
Mesaj
589
Tepki
640
Şehir
Marmaris/Gökova
Sevgili Kevser, bu güzel resimler için çok teşekkür ederim, özellikle boğaz ve ada fotoğraflarına bayıldım. Yalnız senin şu yemek fotoların sağlığımı ciddi anlamda tehdit ediyor, ne ilginçtir senin mesajlarını hep gece yarısı okuyorum ve karnım acıkıyor...:rolleyes:
Neyse bu güzel paylaşım için benden sana Çamsakızı Çoban Armağanı bir hediye:
Eğer Çamsakızı lekelerini çıkaramadıysan ve herhangi bir işlem uygulamadıysan, lekelerin üzerine WD40 sık ve hafifçe çitile. Ben pamuklu kıyafetlerimde ve arabamda kullanıyorum çok işe yarıyor. Çam ormanında yaşadığım için bu dert çok sık başıma geliyor ve WD40 sıktıktan sonra hiç iz kalmıyor.
ÖNEMLİ UYARI: Sentetik kumaşlarda hiç denemedim, eğer benzer bir kumaş varsa onun üzerinde dene , yoksa taytının görünmeyen bir yerine çok az WD40 sık ve hafifçe çitile eğer bir şey olmazsa öyle başla temizliğe :eek:
 

Önder Özdoğan

Forum Bağımlısı
Kayıt
25 Mayıs 2005
Mesaj
2.276
Tepki
1.167
Çok güzel bir gün olmuş,tebrik ederim..

Daha ne olsunnn..:);)müthiş bir gün,katılımcı tüm pedal sever dostlara en içten sevgiler..
 

goLdenskuLL

Aktif Üye
Kayıt
20 Mart 2006
Mesaj
163
Tepki
52
Şehir
ankara
katılan tüm pedalcılara teşekkürler, süper bir gezi olmuş.
bu arada büyükada'yı çok beğendiğimi söylemeliyim.buluşma için yazı iple çekiyorum artık.
 

Turhan Evci

Forum Bağımlısı
Kayıt
13 Eylül 2004
Mesaj
613
Tepki
313
Şehir
Fenerbahce/Istanbul
Güzel anlatımın ve fotolar için teşekkürler Kevser.
O, merak edip sorduğun adanın adı Sedef Adası. :)

Yaz aylarından birinde tüm Ankara'lıları toplayıp gelmelisin Kevser, neticede bir tren yolculuğu kadar uzaktayız.
 

Banu B.

Forum Bağımlısı
Kayıt
3 Şubat 2007
Mesaj
654
Tepki
306
Şehir
İstanbul
Tamam anlıyorum.. ben cidden korkunç durumdaymışım.. hatırladığım kadarıyla kendimi kasıp gülmüştüm aklım sıra:):):) olmamış kanımca:):):)

neyse sen beni anladın:):):) öptüm seni
 

Ergün Gündoğar

Forum Bağımlısı
Kayıt
13 Eylül 2004
Mesaj
675
Tepki
206
Şehir
Tuzla - İstanbul
Bende tüm resimler gözüküyor, paylaşım için teşekkürler ve gezi için de tebrikler.;)
 

Gürsel A.

Forum Bağımlısı
Kayıt
10 Eylül 2004
Mesaj
1.387
Tepki
2.153
Şehir
İstanbul
Güzel gezi olmuş.. Kevser'e de teşekkürler güzel fotoları ve yorumları için..
 

mehmet_svm

Forum Bağımlısı
Kayıt
22 Temmuz 2006
Mesaj
619
Tepki
419
Şehir
İstanbul/Eyüp
Bisiklet
Sedona
Çok güzel bir gezi gerçekleştirmişsiniz,güzel fotoğraflar için teşekkürler,