Scudo Sports

istanbul-edirne turu

Scudo
@Umut AL

tamamdır umut arkadaşım. ben mutlaka ulaşacam sana. telefonunu kaydettim. zaten babaeskide mola vermek durumundayım. hiç olmadı molada tanışırız. görüşmek üzere. telefonunu kaydettim ve msnını ekledim. görüşmek üzere... bülent

• Beğen
Tepkiler: Umut AL
@Günay Savaş

teşekkürler tavsiyen için. eve çorlu sanayi bölgesi. o saate muhtemelen geçemeyiz ama olmadı o kısmı temden gideriz. sanırım gidiş geliş tek yol bir yol orası.

@kudu

7 haziranda ordayım abi merak etme. biz ilerden yardırıp çıkarız. haberleşiriz tepedeyken. ona göre rota belirleriz sizin için.

@burgazz

evet abi o turu incelemiştim. gerçekten güzel yol almışsınız. tebrikler. ama ben temden gitmeyeceğim, yolda daha fazla rampa ve daralmalar var. ama gidilebiliyor demekki. bu bile kendime daha fazla güvenmemi sağlıyor.

Sİzlerİ KarŞiliyorum...alpullu SapaĞinda Benİ Arayin....yemek İÇİn Evde BİŞeler Ayarlicam...yeter Kİ Gel BÜlent Abİ :)

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
tamam baktım hemen apullu kavşağına. benzinlik var, babaeskiye 5 km. orada salı gün orada olacağım inşallah:)

@Umut AL

zahmet etme umut. hiç gerek yok. yolcu yolunda gerek di mi ama:)beraber atıştırırız dışarda bişiler. çilek yeriz. bayılıyorum çileğe ben. bisikletle uzun yolda gezerker bi manava uğrayıp alırım yarım kilo, yemen oracıkta yıkayıp yerım hepsini:)

koskoca bülent bayer benim misafirim olacak ; sadece çilek mi yiyecek..olur mu öyle şey :)

ben erken çıkmaktan taraftarım nekadar erken olursa istanbuldan trafiğe yakalanmadan çıkarız diye düşünüyorum mesela güneş doğumundan azönce gibi ve erkenden varabiliriz birde yolda olabilecek aksilikleride göz önünde bulundurmak lazım bize zaman kaybettirecek olaylar olabilir ( lastik patlaması v.s arızalar ) ne düşünüyorsunuz cevap bekliyorum...

@Aytekin Erzan

abi ben yarın (26 mayıs salı) sabah 6:00 da zeytinburnundan hareket ediyorum. bundan daha erken bir saatte yola çıkmam demem uykusuz yola çıkmam demem. tahminen saat 7:15 gibi b.çekmecede olurum.

güzergahım: zeytinburnu-büyükçekmece-kumburgaz-silivri-çorlu-lüleburgaz- babaeski-havsa-edirne

bana ulaşmak isteyenler yolculuk sırasında da yanımda olacak 0506 571 12 66 nolu telden ulaşabilirler.

ben cenneten katılabilirim ama biraz erken yatmazmısın senin burada olman 06:30 demek ve istanbulu terk etmemiz 07:30 belkide 08:00 olacak
ayrıca yolda sık mola verirmisin ve ortalama olarak ne düşünüyorsun bir uyumsuzluk sorunu yaşamayalım veya yanlış anlama ama istersen ben çıkayım eğer erken çıkabilirsem Babaeskideki arkadaş benimle buluşursa orada seni bekler devamı birlikte yaparız çünkü benim babaeski civarında görmek istediğim kişiler var ve ziyeret etmek istediğim yerler var ne düşünüyorsun ayrıca Edirneye erken varıp o gece mümkünse dönmek isterim en geç ertesi gün erken sen bi düşün bende düşüneyim bu akşama kadar netleşelim eğer devamlı bağlantın yoksa son görüşlerini yaz bende nihai kararımı sana tel sms gibi bildiririm şimdi ben kısa bir antreman için dışarıya çıkacağım fazla sürmez dönerim görüşürüz...

abi ben şimdi istanbula hareket ediyorum. istanbulda bu gece misafir olacağım evde internet var mı yok mu bilmiyorum. eğer sende yol bisikleti ya da yarış bisikleti varsa muhtemelen uyum problemi yaşarız. eğer mtbile katılırsan beraber gidebiliriz. ben rüzgar ters yönden esmezse 23-24km tempoyla giderim. fazla sıkta mola vermem. dayanıklıyım. arada su için dururum. iki defa da uzun yemek molası veririm. bunlardan biri babaeski de olacak sanırım.

yola çıkmadan önce internete giremeyebilirim abi. sen sms at bana. ben pek durmayacağım yola, mümkün olduğunca erkek saatte varmak istiyorum edirneye.

ben edirnede arkadaşımda kalacağım. üç dört gün kalırım orda. geri ne zaman dönerim tam belli olmaz.

telefon numaram 0535-632-84-30
lütfen ulaşın karşılacam sizi...e-5 girmeyin hiç
abiler çevre yolundan girin...bize gideriz yemek yeriz...bi daha ne zmn gelceksnizki ... :)

• Beğen
Tepkiler: M.Ergun GÖZET
@Bülent Bayer

sevgili kardeşim bende yol bisikleti var ve yük almayacağım pek teknik hesaplar yapmıyorum kolay kolay güzargah bildiğim bir yol sadece bedenin sesine göre hareket ediyorum bugünkü antremanda rüzgar arkadandı batıya giderken yarında öyle olursa değme çevirme keyfine
umuyorum Babaeskşide buluşup birleşeceğiz ve birlikte devam ederiz
ve umuyorum beni yanlış anlamazsın aslında ortalaman çok iyi ben bu ortalamayı geçeceğimi pek sanmıyorum yani birlikte çıksaydık kafa kafaya giderdik ama kısmet olmazsa lütfen kusura bakma Çünkü aynı gün dönmeyi planladığım için erken çıkmam lazım yolun açıkolsun Babaeskide görüşmek dileğiyle dikkatli ol....

• Beğen
Tepkiler: M.Ergun GÖZET
Geri