Scudo Sports

İstanbul --> Bozcaada

@Umut SÜRÜCÜ

BNu güzergahın büyük kısmını yaptım bisiklet ile. Şimdiye kadar gördüğüm en güzel yol ve doğa. hararetle tavsiye ederim. özellikle küçükkuyu asos arası aşık olursunuz.

Scudo
Gerçi arkadaşlar da izah etmiş ben de fikrimi belirteyim, 3. yol sahil yolunun bazı kısımları bozuk olabilir ama fazla trafik yoktur, daha eğlencelidir. İlk gece Tekirdağda kalabilirsiniz. 2. yol güzel ama rüzgarlı günde zorlayabilir. 1. rota bol trafikli, bozuk, yan yolsuz bisiklet için kötü bir yol olabilir. İyi yolculuklar

@fatih kurt

teşekkürlerler Fatih Hocam,
Rüzgarlı günlerde zorlamazsa 2. yol avantajlı duruyor.
3. yol da güzel olarak iletildi evet ama 100 km daha uzun olması beni düşündürüyor. :]

2. ci yolu gitmenizi öneririm... o bölgede rüzgar çok oluyor... Eğer rüzgar karşıdan eserse biraz sıkıntı çekebilirsiniz... ma kuzeyden aya da arkanızdan eserse rahat edersiniz... Şimdiden iyi yolculuklar... :)

• Beğen
Tepkiler: uygarsirin
@uygarsirin
geziyi yaptıysanız izlenimlerinizi öğrenmek isterim.
benzer bir güzergahtan tur planlıyorum. umarım yapmış ve eğlenmişsinizdir.

3.Rota kesinlikle. Geçen sene silivri den bozcaada ya gittik bisikletimizle. Tekirdağ dan sonra sahil yolunu takip ederek kumbağ da kamp yaptık. Kamp alanı var biz yirmi lira ödemiştik. Eşinizle beraber daha rahat bir şekilde ikamet edebilirsiniz. İkinci gün oldukça zorlu ama bir o kadar da güzel bir rota sizi bekliyor. Marmara bölgesinin tartışmasız en güzel rotası. Rotanın sonunda şarköyde elif pansiyonda kalabilirsiniz ya da kamp atabilirsiniz. Şarköyden d100 kara yoluna kadar inişli çıkışlı bir etap var .ondan sonra gelibolu ya kadar dümdüz bir yol sizi bekliyor. Geliboluda n karşıya geçmeyip milli parkın içinden eceabata giderseniz çok güzel bir rota takip etmiş olursunuZ. Çanakkale merkezde dardanosta kamp yapabilir ya da merkezde pansiyonda kalabilirsiniz. Simge pansiyon oda ücreti 25 liraydı çok memnun kalmıştık. Çanakkaleden sonra zaten bozcaada tabelasında kadar düz sonra geyikli ye giriyorsunuz . Burda bir tavsiyem olacakkampımızı geyikli sahili atmanızı öneririm çünkü adada kamp yapmak için uygun yer merkezi oldukça uzak bu yüzden kampımız geyik merkezi atıp odaya geçip daha rahat bir tür yapabilirsiniz adada otelde konaklamak isterseniz oldukça maliyetli olsa da güzel bir konaklama imkânı elde etmiş olursunuz

Geri