@Bugraacik "Var mı başka bisikletten motosiklete geçen birileri? İzlenimleriniz ve faydası, zararı noldu sizin için?" Olmaz mı?
Bizim sülale motorcu, dedem geçen sene tam bu günlerde 98 yaşında vefat etti ki bu bizim kimlikteki bildiğimiz yaşı. Prostat kanserinin son evresindeydi, doktor bile şaşırmıştı -amca senin bırak motosiklet kullanmayı acıdan poponun üzerine oturamaman lazım, demişti. Dedemin refleksleri yaşından dolayı azaldığı için dayım korkudan "baba yetmedi mi yıllardır motordasın, başına bir şey gelecek diye korkuyoruz, diyerek motorunu zorla sattılar. Dedem -oğlum eğer ben motosiklete binemezsem ölürüm, dedi ve satıldıktan bir hafta sonra vefat etti.
Ben ilk motorumu ya 90 yada 91 yılında aldım, son zamanlarda pek vakit ayıramasamda lisanslı olarak profesyonel enduro, supermoto ve motocross sporuyla uğraşıyorum, bir süre başlangıç ve orta seviyede sürücülere eğitmenlik yaptım, bunlara ilave 2016'da da çıtayı yükseltip İstanbul-Bodrum arası bisikletle turum olmuştu.
İstanbul'dan çıktık yola..
Motosikletle 1.000.000 km. üzeri yolum var, bu öyle bir aşk ki hiç uyumadan 24 saat 48 saat hiç farketmez o motor parçalanana kadar gazlaya bilirim..
Bir başka tur planı için şimdilik evimde bisiklet, asfaltta Africa'm ile takılmaya devam ediyoruz, kısacası geriye kalan ömrümü içinde bulunduğum durum ve şartlara göre en iyi şekilde tamamlamaya çalışıyorum, yapmazsam bir gün "keşke" diyerek pişmanlık duymak istemiyorum. Bu arada pek istemem ama sanırım kızım da benim izimden geliyor..
Bir iki fotoğraf ekleyip sizlerle paylaşmamın bir sakınca yoktur umarım.
213337 dosyayı görüntüle 213338 dosyayı görüntüle 213339 dosyayı görüntüle 213340 dosyayı görüntüle