Scudo Sports

İstanbul bisikletlisi gitti, İstanbul beyefendisi geldi

Bugraacik

Forum Demirbaşı
Tepki
753
İsim
Buğra Açık
Bisiklet
Carraro
Selamlar olsun;
bisiklet forumun güzel insanları,
sabah kahvaltısını daha yapmamış olanlar,
iş yerinde gizli gizli foruma girenler,
yatağında dönüp dururken yorum okuyanlar,
bisiklet vloglarından videolarından çıkamayanlar.

Hepinize selam olsun.

Uzun bi süredir buralarda yoktum, her zaman asfalt üzerindeydim fakat bu sefer bisikletle değil. Ama arabayla da değil :) Gene iki tekerleği bırakamadım ve motosikletle devam etmeye başladım hayatıma.

Askerden döndükten sonra bisikletle bi süre devam ettim, sonrasında işi gücü oturttuğumda işe birkaç sefer bisikletle gidip geldim fakat biraz yorucu olduğunu anladım bazı dik yokuşlardan ötürü. Ve açıkçası işe terlemiş şekilde gelmek biraz kötü olmaya başlamıştı. Ofiste üstümü değiştirebiliyor fakat duş alamıyordum, bu da kötü kokulara neden oluyordu.

Neyse efenim, gelelim asıl konuya.

Ufak tefek çıt pıt videolar attığım youtube kanalımı artık motosiklet kanalı olarak güncel tutmaya başladım. Şu hafif kış aylarını atlatmaya başlayınca tekrar bisikletle de videolar atacağım tabiki ammma velakin elimden geldiğince şuanlık motosikletle alakalı bişeyler paylaşmayı düşünüyorum.

Bu arada, sizi çok özledim. Özellikle @Serkan Mıstınoğlu 'nun başlıklarıma can alıcı yorumlar yapmasını, @mariokaldato 'nun güzel hikayelerini ve daha aklıma gelmeyen birçok arkadaşı, abileri özledim bilginiz olsun.

Biraz off topic olsun diye iyice konuyu açıyorum....

Var mı başka bisikletten motosiklete geçen birileri? İzlenimleriniz ve faydası, zararı noldu sizin için?

He bu arada şurdan devam; (link)

Scudo
Videoyu açtım direk Doblocu mangal sever abimiz önünze kırıyor :D :D

Kendine dikkat et. Sağlıcakla.???

Videoyu açtım direk Doblocu mangal sever abimiz önünze kırıyor :D :D

İlk görünenin o olması kötü tabi :D

Kendine dikkat et. Sağlıcakla.???
Teşekkürler hocam, saygılar.

....

Şahsen bir beyefendi göremedim kanalda, videoda.

Ne yazık ki henüz olamadık, motosiklete binince sakinleşen fakat çevre faktörleri yüzünden tekrar sinirlenen biri olmaya başladım.

Keşke motora değil ama en azından elektrikli bir bisiklete ve özellikle katlanır bir modele geçseydiniz güzel dünyamızı egzoz ve benzinle bozanlara inat.

Keşke motora değil ama en azından elektrikli bir bisiklete ve özellikle katlanır bir modele geçseydiniz güzel dünyamızı egzoz ve benzinle bozanlara inat.

Hayat şartları biraz da bu yola itiyor hocam, ev-iş-spor-dans yerleri arasında bazen çok fazla mesafeler oluyor ve mecburen bi taşıt gerekiyor ve bunun için en uygunu motosiklet oluyor.

Ben motosikletimi sattım 110 kiloya kadar çıkardı beni motosiklet, bisiklet zor spordur tıpkı hayatımız gibi diyerek hayatın zorluklarına göğüs germeye ve kilo vermeye devam ediyorum. İş ile ev arası 27 km +27 km de dönüşüm var, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)

Ben motosikletimi sattım 110 kiloya kadar çıkardı beni motosiklet, bisiklet zor spordur tıpkı hayatımız gibi diyerek hayatın zorluklarına göğüs germeye ve kilo vermeye devam ediyorum. İş ile ev arası 27 km +27 km de dönüşüm var, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)
çok iyi.. keşke benim işim de bisikletle gidilebilecek bir iş olsa..

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Kuzey Ege sorması ayıp ne işle meşgulsünüz.

Görüntüde bir buğ sorunu var. Seyir kalitesini düşürüyor.

@Bugraacik elektrikli bir bisiklette araçdır ve gayet düzgün ve uzun mesafeler katedebilir, neden motor? ben sizin videoları izleyince cevap sizin adınıza vereyim çünkü hız yapmayı seviyorsunuz.;)

Hocam artık o kamerayı mı değiştiriyosun lensi mi değiştiriyosun bilemem ama görüntü çok bulanık, bilgine..

@Kuzey Ege sorması ayıp ne işle meşgulsünüz.
hocam, bir işletme sahibiyim, bir firmanın ürünlerini alıp satıyorum. sabah firmaya aracımla gitmem gerekiyor, çünkü saat sabah 4te orada olmam gerekiyor.
ürünleri yükleyip bölgeye gidiyorum, akşama kadar satıp eve dönüyorum. yani bisikletin hiçbir şekilde içinde olamayacağı bir işim var.
yılbaşından sonra bisiklet tamiri üzerine ufak bir atölye yapmayı düşünüyorum, istanbulda bu alanda bir açık var, bu işi yapabilirsem dükkanıma da bisikletimle gidip geleceğim :)

Daha tıkladığım ilk video linkinde daha ilk saniyeden ana avrat söven, hem de eliyle özür dileyen yaşlı bir adama sövmeye devam eden bir şahısla karşılaştım. Adamın yaşlı bir amca olmasından gaz alıp adama ağzına geleni söylüyorsun. Herifin hatası büyük, ona lafım yok ama senin yaptığın bence onun yaptığından daha aşağılık. Bisiklet tamir dükkanı açacağından filan bahsetmişsin. Ben senin kadar kolay insanlara hakaret eden bir insanın dükkanının önünden bile geçmem. Çünkü sen bu rahatlıkla yarın ezebileceğini anladığın müşterinle de aynı şekilde konuşursun. Ama karşına bir başka kabadayı çıktığında da Aziz Yıldırım'ın arabasına söven motorcu gibi kıvırmaya başlarsın. Bence sen dükkan filan açma. Yutubdan devam et. Hadi hayırlı olsun.

Daha tıkladığım ilk video linkinde daha ilk saniyeden ana avrat söven, hem de eliyle özür dileyen yaşlı bir adama sövmeye devam eden bir şahısla karşılaştım. Adamın yaşlı bir amca olmasından gaz alıp adama ağzına geleni söylüyorsun. Herifin hatası büyük, ona lafım yok ama senin yaptığın bence onun yaptığından daha aşağılık. Bisiklet tamir dükkanı açacağından filan bahsetmişsin. Ben senin kadar kolay insanlara hakaret eden bir insanın dükkanının önünden bile geçmem. Çünkü sen bu rahatlıkla yarın ezebileceğini anladığın müşterinle de aynı şekilde konuşursun. Ama karşına bir başka kabadayı çıktığında da Aziz Yıldırım'ın arabasına söven motorcu gibi kıvırmaya başlarsın. Bence sen dükkan filan açma. Yutubdan devam et. Hadi hayırlı olsun.
Konu sahibi bisiklet tamir atölyesi açacak arkadaş değil . Ortalık iyice karışmasın ?

Konu sahibi bisiklet tamir atölyesi açacak arkadaş değil . Ortalık iyice karışmasın ?
Evet orda bi yanlışlık yapmışım. Kuzey Ege kusura bakmasın. En azından konu sahibinin bisiklet dükkanı açma niyeti olmadığı sonucuna vardım. Bu da benim için sevindirici haber.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Hocam bir karışıklık oldu herhalde :) durumu düzelt istersen :)

Evet orda bi yanlışlık yapmışım. Kuzey Ege kusura bakmasın. En azından konu sahibinin bisiklet dükkanı açma niyeti olmadığı sonucuna vardım. Bu da benim için sevindirici haber.
Ok, teşekkürler..

Geri