Okurken müthiş keyif aldım. Tebrik ediyorum. Bende uzun turlar planlıyorum ve açıkçası yazdıkların bana cesaret veriyor. 1-2 hafta içinde İstanbul - Tekirdağ, takip eden ay içerisinde İstanbul - Edirne ve yaz sonuna doğru ise İstanbul - İzmir düşünüyorum.
Bu arada en kısa zamanda Sportive Onur'un yanına gitmeliyim. Ben ona ayır demiştim kırmızı Northwave formayı. En sağdaki askıda duruyordu hatta Large beden. Güle güle kullan.
Gezi ile ilgili aktardıklarını okurken bir tek şey beni gerçekten üzdü. KASK kullanmamış olman.
Çok sağlam bir yol olmuş tebrikler, insan fiziksel gücü bir şekilde bulabilir, ama senin yolculuğun cesaret isteyen bir yolmuş ki, bence en büyük başarı da bunu gerçekleştirmek... Tebrikler...
Temmuz’da İzmir yapçam. Yıllık iznimden kullancam ve gideceğim. Kafama koyup yaparım. Ben 5 yaşından beri bisiklet üstündeyim abartısız. Tatilleri, arabayla muazzam Toros Dağlarını aşıp Akdeniz sahillerinde yaparım. İşte benim asıl gönlümde yatan aslan İStanbul yada Amasya’dan Silifke’ye varmak, mis gibi çam kokusunu, limon ve portakal ağaçlarını görmektir. Sonra da gir denize. İnşallah onu da yapacağım. Şİmdi sırada İzmir var. 3 gün izin alsam yeter bize.
İdris sağolsun, servis gibi eşyası vardır, bilgisi de vardır. Ama macera için yama götürmek yeter. Düşünün ki yamam vardı ama pompa yoktu Anamın duaları yüzünden yaşıyorum
Hayırlısı ile bu yolculuğu yapacağın Allah'ın izni ile.
Bu uzun yolculıkta,yanımıza bol miktarda içecek alacağız,
Abdullah gibi kafa dengi bir arkadaş olduktan sonra yanımda izmir değil,türkiye'yi ve hatta dünyayı dolaşırım
Turunuzun tam olarak ne zaman olacağını yazarsanız iyi olur.İzmir'de sizinle pedal çevirmek isterim.
İnşallah bir sorun çıkmaz İzmir'de sizlere katılırım.
Kardeş tebrik ederim seni. Tecrübelerini paylaştığın içinde teşekkür ederim. önümüzdeki ay içerisinde bende bursa-konya düşünüyorum. Bisiklete gidip otobüsle döneceğim. Ama ben kamplı 4-5 günde geze geze gitmeyi düşünüyorum. Şu an için tek tereddütütm köpek vs. acaba geceleri pansiyon otel gibi yerlerde mi kalsam diye düşünmüyor değilim.
Neyse inşallah beraber pedallama şerefine de nail oluruz
Başarıların devamını dilerim