İstanbul Ankara arası en iyi kargo yolu

Kayıt
10 Şubat 2014
Mesaj
34
Tepki
5
Şehir
Ankara
Bisiklet
Salcano
Değerli arkadaşlar bisiklet dünyasına yeni adım attım istanbuldan bir bisiklet aldım arkadaşım vasıtası ile kendim Ankara da ikamet ettiğim için bisikletin Ankara ya gelmesi gerekiyor bu konu da kargo şirketlerine bir araştırma yaptım ama karşıma çıkan tablo korkutucu oldu bisikletin buraya gelmesi için ortalama 150 lira civarında para istediler acaba başka alternatif bir yol var mıdır?
 
Scudo

Mert E.

We create Chemistry
Kayıt
19 Ocak 2014
Mesaj
1.502
Tepki
3.598
Yaş
43
Şehir
istanbul
Bisiklet
Giant
Paketleyip verebiliyorsa bir otobus firmasina versin. Ama riski var tabii.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra Otaklı

Ömer KARAN

Forum Bağımlısı
Kayıt
21 Aralık 2012
Mesaj
1.674
Tepki
1.688
Şehir
DENİZLİ
İsim
Ömer KARAN
Bisiklet
Bisan
Öncelikle foruma hoşgeldiniz. Yapmanız gereken en önemli hususlardan biri paketlemenin çok iyi yapılması. Neredeyse hiçbir kargo firması sizin malınıza adam akıllı özen göstermiyor. Bu duruma dikkat edin. Çok sağlam bir şekilde paketlerseniz Mert beyin söylediği gibi otobüs firmaları ile gönderebilirsiniz. Gönderdiğim kutulara kıyasla söylüyorum yine 50 60 tl den aşağı almazlar. Arkadaşın oradan otobüse verir. Sana otobüsün plakasını hareket ve varış saatlerini şöför ün telefon numarasını verir. Sen bisikleti Ankara da alırsın. Yada arkadaşın güzelce paketi yapıp kargo şirketlerini dolaşsın. Bazı kargo şirketlerini dolaşsın. Kargo şirketleri bazen kargoların üzerine farklı fatura etiket her neyse düzenleyerek fiyatta pazarlık usulü anlaşarak kargoları götürebiliyorlar. Şansınızı böyle deneyebilirsiniz. O da olmadı ptt ile gönderim yapabilirsiniz bisikleti büyük ölçüde söküp parçalayıp öyle kutulayarak. Denizli den Kocaeli ne kadro göndermiştim. Yol bisikleti kadrosu 35 tl civarına götürmüştü ptt hem de kargoya verdiğimin ertesi gün adrese hiç sorunsuz ulaşmıştı. İstanbul Ankara arasıda kısa sürede gelir galiba. PTT de 55 60 tl civarı bir ücret çıkıyor bildiğim kadarıyla bisiklet gönderimi için.
 
Kayıt
10 Şubat 2014
Mesaj
34
Tepki
5
Şehir
Ankara
Bisiklet
Salcano
Mertin dedigi gibi otobüs yoluyla gönderdim 50 lira fiyat tuttu sonuç olarak bu kargo işinde en temiz olay otobüsle göndermek oluyor.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

BurakLEE

Daimi Üye
Kayıt
22 Temmuz 2015
Mesaj
269
Tepki
107
Yaş
39
Şehir
Çanakkale
İsim
Burak
Bisiklet
Giant
2018 ptt kargo kaç tl alır bende ankara yada adanadan bisiklet alma durumundayım 2. el.

otobüsler montajsız kabul ediyormu ücret ne alırlar?